Шоу

Хороскоп за днес – 4 октомври

  04.10.2020 09:17  
Хороскоп за днес – 4 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 4 октомври 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ще се случват събития, които ще променят не една съдба. Старайте се да се напасвате на изискванията на момента и на нуждите на близките. Спазвайте уговорките си, не закъснявайте за срещи, бъдете ясни и точни в приказките. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Странични хора може да пострадат от промените, които правите. Ще влезете в преразход на чувства и средства.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Може да получите на пръв поглед изгодно предложение касаещо имотни и наследствени дела. Роднините ви се активизарт или предлагат взаимно изгодни решения на водените до момента делби. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Меркурий от Скорпион, а Плутон тръгва директно. Всичко това активизира семейните войни за терени и тертории. Внимавайте с какво се съгласявате.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Този ден ще донесе за някои от вас неочаквани печалби и придобивки, които ще ви отворят работа за дълъг период от време. Чакайте обаждане, което ще промени отношения и нагласи, ще ви накара да завиете в движение и да поемете в съвсем различна посока. Сключените днес бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов и ще издържат проверката на времето. Кажете „да”.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да направите и кажете неща, за които може и да съжалявате. Спазвайте добрия тон и не губете чувството за мярка. Не допускайте да се отиде към конфликти и скандали. Днес агресивното поведение разболява и разделя тези, които животът и съдбата са събрали. Обичайте се въпреки всичко и всички.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

За родените около 1 август денят носи опасни ситуации, конфликти, кризи в отношенията и здравето. Нещо нестандартно и неочаквано ще се случи, ще обърка плановете ви и ще ви постави в трудна ситуация на избор. Не рискувайте излишно, внимавайте при пътувания и си пазете личните вещи. Нещо изгубено ще послужи като компромат. Не се обвързвайте със заеми и големи обещания.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Чакайте вести, за които ще почерпите. Всяка промяна ще е за добро. В живота ви може да се появи чакан или нечакан благодетел. Ще бъдете предпочетени като партньори. Участвайте в публични изяви, състезания и конкурси. Нещо нестандартно ще се случи. Ще излезете на печалба от неща, които до момента само загуби са носили. Поне един ваш конкурент слиза от сцената.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е важно да си знаеш мярката и да се простираш според чергата си. Не отивайте в крайности, внимавайте с алкохола и ще изкарате приятно с близки и приятели. Ден на виното и камбаната. Идват новини и предложения, за които ще почерпите. И близките ще ви зарадват с решенията, които взимат. Порасналите деца тръгват по пътя си. Подкрепяйте всяка инициатива.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луна и Уран са в опозиция на Меркурий от вашия знак. Влизате в преразход на средства. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Пазете си личните вещи, внимавайте при пътувания и не помисляйте за изневери. Нещо ще се обърка, може да попаднете в неблагоприятна ситуация и да плащате за чужди удоволствия. Сексът не е на ниво. Връзките са нестандартни.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес много хора ще играят хазартно и ще рискуват. Някой ще отпадне от класацията, а вие може да заемете неговото място в житейската надпревара. Бъдете внимателни, знайте си мярката и цената. Ще прекарате добре, ако контролирате емоциите и пиенето. Може да присъствате на неприятна сцена, в която някой ракрива картите си, а друг се възползва. Не взимайте страна в спорове.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес Плутон от вашия знак тръгва в директна посока. Тенденцията е да се решават вече с лекота имотни и наследствени дела и делби. Всеки може да получи своето и да си подреди живота. До три дни може да се надявате на късмет, придобивки и допълнителни пари, които ще ви улеснят и извадят от немотията. Обадете се на тези, с които имате дала за уреждане и опитайте да се разберете.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Критичен ден за вложенията на родените в първата декада. Ще се наложат непредвидени разходи. Може да загубите нещо ценно или да се развали уред, без който не можете. Действията ви и в любовта са нестандартни и неприсъщи. Не излизайте от зоната си на комфорт, не участвайте в екстремни спортове и състезания. Луна, Уран и Меркурий ви облъчват в пречупващи аспекти.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на нестандартните любовни връзки, които може да ви помогнат да влезете в нова среда, но на висока цена. Доверете се на интуицията, за да усетите докъде да рискувате и къде вече трябва да спрете. Самоконтролът във всеки момент е много важен. Получавате ценна информация от хора в нетрезво състояние или изпаднали в емоционална депресия. Печелите от грешките на другите.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48