Skandal typewriter
Спорт

Италианската мафия предупреди собственика на Сампдория

  09.10.2020 15:40  
Италианската мафия предупреди собственика на Сампдория

Собственикът на Сампдория Масимо Фереро получи мафиотско предупреждение за убийство, съобщава информационна агенция "АНСА".

В офиса на бизнесмена е пристигнал пакет, в който е имало патрони и писмо. Авторът заплашва боса със саморазправа. Изпращането на пакет с патрони е запазена марка на италианската мафия и цели да предупреди получателя за възможно негово убийство.

След отварянето на пратката Фереро моментално се е свързал със специализираните органи. Предполага се, че посланието няма общо с организираната престъпност, а с крайните фенове на Сампдория, които са недоволни от управлението на клуба. Те искат възможно най-бърза продажба на генуезкия отбор на нов инвеститор. Едно от обвиненията към Фереро може да е свързано с провалените наскоро преговори с американски консорциум.


През миналата кампания Сампдория се спаси на косъм от изпадане от Серия „А“. Тимът завърши на 15-то място в класирането, на седем точки над зоната на изпадащите. От началото на настоящия шампионат „моряците“ са спечелили три пункта от три мача.


Анкета

Радвате ли се на първия сняг?


Резултати
Видео
Откриха нов коралов риф
 01.11.2020 12:56      
Видео
Краш тест за $4.2 милиона
 31.10.2020 18:11