Новини

Соня Колтуклиева захапа Маги Халваджиян

  11.10.2020 21:02  
Соня Колтуклиева захапа Маги Халваджиян

Най-устатата българска журналистка Соня Колтуклиева захапа тв продуцента Магърдич Халваджиян. Тя написа във фейсбук:
"Знаете ли кое е най-тарикатското семейство в България? Халваджиян. Маги беше първи приятел на Бойко Борисов, получаваше яки пари от проекти по европрограми, звънеше на премиера да му плаче за проблемите си даже в САЩ, какъвто беше случаят с един репортер на “Господари на ефира” и премиерът се намесваше... “Господарите” ги разкараха от Нова телевизия заради нисък рейтинг, заради съмнения за поръчкови “разследвания” и заради онзи техен фейк-кореспондент, който се направи на пребит. За да изглеждат величествено “господарите” се изкараха политически репресирани. “Господарите” на Джуди храчат по Бойко Борисов, но брат му Маги си седи и с удоволствие смуче пари в Нова телевизия, приближена на Борисов и командвана от Пеевски, както твърдят митингаджиите. Ни лук ял, ни лук мирисал. Парите не миришат, нали?!
Ама, че двойни стандарти. Ама, че лицемери."

Още коментари  от:

  • Вестник “Банкер”: “Продуцентът на предаванията Господари на ефира, Море от любов, На кафе и др. Магърдич Халваджиян е одобрен за получаването на финансова помощ от 1073000 лева.“
  • Дир.бг: “Борисов за случая с "Господарите" : ”Пресирахте ме да дам отговор и да звъня по нощите на МВР...Не съм реагирал спонтанно, защото разликата от 7 часа ми отне време, докато ми докладват за какво става въпрос", заяви премиерът... Бойко Борисов коментира обрата в случая с репортера на "Господари на ефира" Димитър Върбанов. В четвъртък министър-председателят призова върху нападателите на журналиста да бъде приложена най-голямата строгост на закона, но на следващия ден видеозаписи свидетелстваха, че става дума за инсценировка и обвинителят се превърна в обвиняем.”

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19