Шоу

Собственичката на Alessa стана майка

  14.10.2020 17:12  
Собственичката на Alessa стана майка

Модел, бизнес дама, дизайнер … вече и майка! Собственичката и дизайнер на българския моден бранд Alessa (alessa.bg) Мими Ненкова роди момиченце. 

Малката наследница носи красивото име Авиа, което е с френски произход и означава “птица” и “свобода”.

Мими сама сподели новината във Facebook, а публикацията събра над 40 хиляди харесвания и коментари. Към пожеланията се включиха и имена като Тита, Дара, Емануела, Мира Добрева, Емилия и Гала от "На кафе".

Мими и Авиа вече са си вкъщи – видно от публикации в социалните мрежи.

Бременността не спря дизайнерката да работи по новите модели на Alessa до последния момент, като дори взе участие в няколко фотосесии като бременна.

Малката Авиа най-вероятно ще вдъхнови мама Мими да създаде и специална линия за деца, която да стане част от модния бранд Alessa.

Марката е създадена през 2012 година от две сестри – Мими и Мая. Тяхната история вдъхновява хиляди жени в България и е доказателство, че можеш да постигнеш мечтите си тук, в родината, - с честен труд и то правейки това, което обичаш.  

За Alessa в момента работят над 70 души и моделите се радват на голям интерес както у нас, така и в чужбина. Мими Ненкова беше включена в класацията "30 under 30" на сп. Forbes за най-предприемчивите млади българи, които променят света. 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48