Шоу

Кобилкина заживя в Англия

  16.10.2020 17:36  
Кобилкина заживя в Англия

Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина смени адресната си регистрация. Повелителката на либидото напусна дома си в Атина, където живя заедно със съпруга си Такис Дретакис през последната година. Двамата вече имат апартамент в Лондон, като към момента ще живеят под наем.

„Това беше дълг дълъг път с много работа, падане и ставане и вяра в чудеса. Най на края легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна“, обясни доктор Ко в социалните мрежи. Тя не пропусна да благодари на свекърва си за помощта в грижите за малкия Филип. Уточни обаче че първородният й син вече е готов да започне посещения в детски градини в английската столица.

От публикацията на Кобилкина става ясно, че причина за преместването на семейството са новите бизнес идеи на Дретакис, които тя подкрепя напълно. Сексоложката пък няма да зареже своите проекти в България. “Ще направя тези дни лайф и ще кажа какви са ни планове и как ще продължим това, което правя години. За сега искам да знаете, че винаги ще ви обичам и за мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България.“, допълни още тя.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19