Автомобили

Топ 5 на най-здравите джипки

  17.10.2020 12:40  
Топ 5 на най-здравите джипки
  google

Употребяваните кросоувъри, за които ще стане дума сега, са извадени от списък, съставен въз основа на публикации на асоциациите TUV, Consumer Reports, J.D. Power и WhatCar. След систематизиране на данните се оказва, че използваните "джипки", които ще изкарат най-много време без сериозни повреди са пет на брой.

И така, експертите присъждат първо място на автомобила с повишена проходимост Toyota RAV4, която от доста време вече се утвърди като практичен и надежден автомобил. Предимствата на модела включват неразрушимо окачване, надеждни бензинови двигатели и изключително здрави автоматични трансмисии.

5-те употребявани

 

Веднага след RAV4 следва друг "японец" - Honda CR-V. Да, до скоро този модел беше по-непопулярен у нас от Toyota-та, но в чужбина този кросоувър често заема първите места в списъците на най-надеждните автомобили. По-специално автомобилите, произведени през периода 2006 - 2012 г., според асоциацията TUV, са най-надеждните в гамата.

Audi Q5

5-те употребявани

 

Третата позиция е заета от германското Audi Q5, което е включено в челната десетка на класацията на TUV Report 2020 за най-добрите употребяваните автомобили. Отбелязва се, че моделът с годините става все по-надежден.

Mercedes-Benz GLC

5-те употребявани

 

Следва Mercedes-Benz GLC, който показва най-малко повреди сред 2-3 годишните употребявани автомобили с повишена проходимост. И накрая, на пето място се класира един суперпаркетен кросоувър, който е по-близко до автомобилите отколкото до SUV-тата, но пък е много здрав. Става дума за Kia Soul, която има, според WhatCar, феноменална надеждност.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19