Skandal typewriter
Шоу

Луиза Григорова обясни на кого е кръстила сина си

  18.10.2020 19:41  
Луиза Григорова обясни на кого е кръстила сина си
  google

"Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва". Това заяви пред Нова телевизия актрисата Луиза Григорова-Макариев. Първото ѝ дете, Бран, се роди на 27 септември.

Името открива случайно със съпруга си Мартин Макариев, разглеждайки списък на стари български имена. Така откриват, че има бог на име Бран, който е покровител на моретата, пише dir.bg.

"Ние искахме синът ни да е силен и смел, затова му дадохме това име", казва Григорова и шеговито уточнява, че не са го кръстили на героя Бран от сериала "Игра на тронове".

Актрисата разходи малкото момченце за първи път на шестия му ден."Той е много спокойно дете, надявам се да остане такова. Има много добри очи, не съм виждала толкова добри очи", казва Григорова.

Актрисата Луиза Григорова, която стана популярна с ролята си на д-р  Вяра Добрева в супер успешния сериал „Откраднат живот" е съхранила стволови клетки на бебето си. Решението за стволовите клетки обяви самата тя в социалните мрежи. "След много проучване, четене, срещи, консултации с лекари и приятели, с Марти решихме, че ДА, ще съхраним стволови клетки на нашето бъдещо дете и избрахме за тази цел Cells4Life", написа на преди време. Нашето мнение е, че след като света, но в случая основно медицината, напредва така стремглаво, ние трябва да бъдем в крак с нея, подчерта тя.

За да изберем точно банката, на която да се доверим за тази доста важна стъпка в живота ни, не стигнаха ден и два. Много време четохме, срещахме се с хора и в крайна сметка Cells4Life ни спечелиха по всички параграфи", каза Луиза Григорова.

 

 

 

 
 
 

Анкета

Какви мерки взимате, за да се предпазите от Covid-19?


Резултати
Видео
Ариана Гранде стана президент в клипа към новата си песен
 23.10.2020 10:29      
Видео
Виж Лос Анджелис, Калифорния (видео)
 22.10.2020 14:21