Шоу

Каква бивша си според зодията

  23.10.2020 10:15  
Каква бивша си според зодията

Краят на една връзка никога не е приятен. Особено когато от някогашната "моя любов" се превърнеш в бившата.

Но все пак всеки край е едно ново начало и ако погледнем от оптимистична гледна точка - да си бивша на даден мъж понякога е благословия, а не повод за драма...Как ти и жените от твоя зодиакален знак приемате разделите?

ОВЕН - Бившата, която остава в сърцето за цял живот

Всички твои бивши партньори дълбоко съжаляват, че са те изгубили. Ти си амбициозна и отговорна, а това се отнася и за личния ти живот. Не спираш да се раздаваш за мъжа до теб, а често това не се оценява. Е, за щастие това вече не е твой проблем!

ТЕЛЕЦ - Бившата над нещата

Ти си разумна и практична. Още в момента, в който си даваш сметка, че тази връзка отива към своя край, просто спира да ти пука. Възможно е дори да останете приятели. Когато слагаш край обаче той е окончателен. Затова внимавай: по време на всяко излизане "по приятелски" с бившия ти всъщност му даваш надежда, че може би ще се съберете пак.

БЛИЗНАЦИ - Бившата, която не е от тук и е за малко

Ти обичаш приключенията и определено не ти липсва смелост. Такава си и в любовта - искаш я веднага и в големи дози. Чувствата ти обаче са на приливи и отливи. Време е да затвориш страницата. Спри да се връщаш отново и отново при човек, който така и не се научи да обича сложния ти образ.

РАК - Бившата, която ще те изтрие от живота си

Ти чувстваш всичко прекалено силно и това е твоето богатство и проклятие. Всяка раздяла за теб е трудна и изтощителна. За да защитиш сърцето си, ти не се страхуваш да вземеш крайни мерки - изтриване на всички общи снимки, блокиране на профила му в социалните мрежи, смяна на телефонния номер.

ЛЪВ - Перфектната жена, която попадна на поредния недостоен

Е, този път не ти се получи. Но не си ядосана, напротив - просто се освобождаваш от мъжа, който така и не успя да оцени достойнствата ти. След раздялата се захващаш с голяма промяна - нова прическа, уроци по танци, хранителен режим. Някой друг щастливец ще се наслади на резултата.
раздяла

ДЕВА - Бившата, която така и не успя да си отиде завинаги

Ти анализираш всеки детайл и му придаваш повече смисъл, отколкото е необходимо. Спокойно, така е при всяка Дева. Мяташ се в крайности - ту изпадаш в пристъпи на ярост, ту благодариш на съдбата. Чувстваш се по-добре след раздялата, но все още се опитваш да разбереш защо всичко приключи по този начин. Истината е, че просто ти трябва още малко време.

ВЕЗНИ - Бившата, която се превърна най-добрата приятелка

Тъй като вече не сте двойка, между вас няма никакво напрежение. И щом изкоренихте цялата тази токсична енергия, остана само чистото и искрено приятелство. Удоволствието от прекараното време заедно е споделено. Той не спира да повтаря, че никоя друга жена не го е разбирала толкова добре, колкото ти. Е, за съжаление, тази идилия ще приключи, когато си намери нова половинка.

СКОРПИОН - Бившата, която се превърна в ледена кралица

Ех, от къде да започнем... Първо, всичките ти бивши приятели се страхуват от теб. И смятаме, че ти вероятно вече го знаеш. Не си губиш времето и си готова да изхвърлиш от живота си всеки, който те разочарова. Ако той те нарани, отмъщението ти никога не закъснява. Изглеждаш силна и независима, освен това си и безстрашна. Но истината е, че ранимото ти сърце търси причината за раздялата само и единствено в теб самата.

СТРЕЛЕЦ - Бившата, при която винаги си добре дошъл

Ти си толкова добронамерена и свежа, че просто няма как някой да пази каквито и да било лоши чувства по твой адрес. И ти нямаш нищо против, разбира се. Не спираш да повтаряш, че всичко е наред, че сте "само приятели". Дори си склонна да го сватосаш с твоя приятелка, за да покажеш колко си равнодушна. Дълбоко в себе си обаче още храниш надеждата, че един ден ще се съберете отново.

КОЗИРОГ - Бившата, която процъфтява след раздялата

Истината е, че раздялата е най-хубавото нещо, което ти се е случвало от много време насам. Готова си да отпразнуваш свободата си и да започнеш да правиш всички онези неща, за които все не ти оставаше време. Хората са озадачени заради това, че не скърбиш и не оплакваш разбитото си сърце, то това в никакъв случай не те притеснява. Знаеш, че можеш много повече, и си готова да го докажеш пред света и пред самата себе си.

ВОДОЛЕЙ - Бившата, която никога не поглежда назад

Най-после си отдъхваш. Докато ти летеше, той пълзеше и те дърпаше надолу. За теб свободата е много важна, а до скоро започваше да ти става все по-тясно. Сега обаче е време да започнеш да живееш пълноценно. Притежаваш неустоима харизма и караш хората бързо и безнадеждно да се влюбват в теб. Необходимо е обаче да мине много време, преди да посрещнеш нов мъж в живота си.

РИБИ- Бившата със златно сърце

Ти си добър човек и поставяш чуждото щастие преди твоето. Свикнала си да даваш много повече, отколкото да получаваш. След раздялата не спираш да чуваш от приятелите си "Време беше да го оставиш, той не те заслужаваше". И са напълно прави. Затова е много вероятно той да те потърси отново, за да се върне при теб. Бъди разумна.

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08