Шоу

Хороскоп за днес – 24 октомври

  24.10.2020 09:00  
Хороскоп за днес – 24 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 24 октомври 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Предстои знаменателен период. Тази нощ сменяме времето, сменят се и личните ви приоритети, начинът ви на работа и отношенията с околните. Денят е неблагоприятен за пътувания. Не поемайте ангажименти към чужди хора и със своите бъдете внимателни. Отхлабете хватката и спрямо децата, не бъдете прекалено строги и взискателни. Увеличете дистанциите. Препоръчва се духовна и физическа диета.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Очертава се рисков уикенд. Днес и утре в хороскопа ви действат критични аспекти, под влиянието на които може да влезете в конфликти, да се скарате с близки и приятели, да пострадате при изпитания и при неправилно боравене с техника. Ще си докарате проблеми и поради личната ви неотстъпчивост. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед оправяте отношенията с близките и си прекарвате приятно. Следобед получавате обаждания и покани, които може да ви вкарат отново в опасни коловози и да ви накарат да нарушите дадената дума. Не отменяйте стари обещания, не приемайте нови покани и предложения. Попадате във вихъра на опасни страсти и изкушения, които ще продължат и утре.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес е ден за подновяване на връзки и дейности, за помирение и привличане на стари приятелства и партньорства. Обадете се на тези, които ви липсват, опитайте да стопите дистанциите. Ще се радвате на взаимност, разбиране и подкрепа. Ден на феникса, възраждат се и стари чувства, които ще ви стимулират и освежат живота. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес Слънце, Меркурий, Луна и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете особено внимателни, не рискувайте излишно, отложете по възможност пътувания и не залагайте в казиното. Всяка стъпка да е обмислена, а може би не бива да правите важни стъпки, за да не съжалявате. Вероятно е да изпаднете в трудна ситуация до 16 ч. в утрешния ден. Стойте мирни.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е лесно да си простим взаимно греховете и да забравим стореното преди. В организма ви се включват в действие енергии на фино ниво. Не може да си правиш груби сметки и да мислиш единствено за своята изгода. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не прекратявайте прибързано връзки, в които има още перспектива. Вечерта навлизате в тежък и рисков период.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Този ден дава възможност да поправите някои грешки в поведението и в личния избор. Върнете се към стари връзки, потърсете и стари майстори, които и преди са ви вършили добра работа у дома и в офиса. Поставят се на нова база приятелските и роднинските отношения. Постарайте се да помогнете, но и да накарате всеки да си поеме личните отговорности. Ден за пътуване и преместване.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Денят е рисков за родените около 1 ноември. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви и с Меркурий. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Неблагоприятен ден за пътувания, особено ако имате технически проблем с колата. Може да загубите ценна вещ и да влезете в конфликт с близките. Прекарайте този ден по възможно най-лежерния и спокоен начин.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес е добре да се върнете по старите стъпки към хора от миналото, които ви липсват. И с настоящите ви партньори успявате да намерите общ език и да стигнете до взаимни компромиси. В късния следобед навлизате отново в тежък и неблагоприятен период, така че използвайте за светлите си начинания и помисли светлата част на деня. Днес може да се намери лекарство за всичко.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Не пропускайте благоприятните възможности да стопите дистанциите с важните за вас хора. Обмислете стъпките и бъдещите си ходове. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко негативно и вредно в живота ви. Огънят и четирите посоки на света са единствените пет неща, които човек не може да замърси. Днес сменяме времето и посоката. Търсете съюзници.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Денят е неблагоприятен за всякакви дейности и начинания. Внимавайте при пътувания. Не рискувайте с прибързани и необмислени финансови сделки. Не се ловете на бас, не участвайте в търгове и залагания. Алкохолът е лош съветник, а и не всеки срещнат ще се окаже приятел. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Доверете се на инстинктите и бъдете с най-верните си хора.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Опитайте да стопите дистанциите, да се извините, ако в нещо сте сбъркали, и да подновите връзките, които ви липсват. Препоръчват се пътувания и преместване на по-добро и защитено място. Добре е да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Дайте си сметка къде са своите и къде чуждите. Сънищата ви показват истинското ви предназначение.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08