Шоу

След операцията на носа - мрежата сравни Ангелкова с Гала (СНИМКИ)

  24.10.2020 11:07  
 След операцията на носа - мрежата сравни Ангелкова с Гала (СНИМКИ)

Преди малко повече от месец бившият министър на туризма Николина Ангелкова привлече всеобщото внимание към себе си с нова визия. Последователите ѝ в социалните мрежи забелязаха, че промяната във външния ѝ вид се дължи на различната форма на носа ѝ, която ясно се вижда в снимките от различни събития, които тя споделя в профилите си.

Последните изображения, качени от Николина в нейната Фейсбук страница едва преди няколко дни, разбуниха духовете във виртуалното пространство, тъй като потребителите на платформата за комуникация са на мнение, че образът ѝ силно напомня на друго популярно лице у нас, познато от малкия екран. Става въпрос за телевизионната водеща на сутрешното предаване "На кафе".

Кадрите, на които народният представител от ПП ГЕРБ позира пред фотографския обектив в елегантни рокли, предизвикаха истински възторг сред последователите и приятелите ѝ в сайта. Голяма част от тях обаче изтъкнаха, че според тях в момента тя страшно много прилича на Гала.

В стотиците коментари, редящи се под поста ѝ, неведнъж се споменават физическите сходства между двете дами, а като доказателство думите им са подплатени със снимки на телевизионерката.

Преди време, позовавайки се на медицински източници, в. "24 часа" писа, че Ангелкова се е подложила на интервенция заради здравословен проблем. Операцията е била на вътрешните носни прегради. Такава се прави, когато дегенеративни изменения предизвикват затруднения в дишането до степен, че може да се получи хипоксия.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
В циганската махала в Пещера: 10-годишно дете шофира, поощрявано от роднините
 08.01.2021 10:30      
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05