Шоу

Хороскоп за днес – 15 ноември

  15.11.2020 09:02  
Хороскоп за днес – 15 ноември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 15 ноември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Луната излиза от примката на новолунието рано сутринта. Интуицията ви днес работи на максимални обороти. Доверете и се, не тръгвайте в посоката, която ви е неприятна или имате негативно усещане за развитието на ситуацията. Яжте само това, което ви се дояде. Не правете компромис и със срещите. Дистанцирайте се от хора, които ви напрягат. Контролирайте емоциите и гнева.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Рядко се доверявате на предчувствията. Земните зодии вярват на това, което може да видят и да пипнат, но днес е добре да послушате гласът на интуицията. Вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, докато умът ще настоява да постъпите различно и да не се бавите с деловите задачи. Не яжте това, което не ви се яде, дори и да обидите някого. Откажете неприятните ви срещи.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на интуитивни прозрения, които ще ви помогнат да разрешите стар проблем, но със сигурност ще ви вкарат в нови още в следващите два дни. Внимавайте и не предизвиквайте съдбата. Не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с хора, към които чувствате някакво отблъскване и подозрения. Стъпвате накриво в чувствата. Очертават се изневери и болезнени разкрития.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна. Ако към някого изпитвате неприязън, дистанцирайте се. Не е нужно нищо с никого да се обсъжда, просто се погледнете в очите и без думи ще се разберете. Не продължавайте с натиска там, където не ви искат, но и не допускайте някой да ви се натрапва.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на устата, дозирайте приказките. Доверете се на инстинктите и ако нещо ви се дояде хапнете си, независимо диетите. Този ден ви дава индикация за полезното и вредното, за подходящото или неподходящото за вас, за дейностите и за личните ви връзки. Компромисите ще ви изиграят лоша шега. В момента енергията ни е на кота нула, не си поставяйте тежки задачи.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Чувството, с което се събудите тази сутрин сочи правилната посока, верният избор и предания човек. Заемете се с реставрация и регенериращи дейности. Потърсете тези, които ви липсват, преговаряйте с роднини по имотни въпроси и си сгответе това, което ви се дояде. Това, към което изпитате неприязън в днешния ден със сигурност е вредно и опасно за вас, така че го загърбете.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Един успешен ден за хората, които се ръководят повече от вътрешното си усещане и се вслушват в гласа на интуицията. Днес разумът дава объркващи сигнали и напътствия. Доверете се на предчувствията и ще избегнете капаните по пътя си. Не можете да излъжете и организма си, яжте само това, което ви се дояде и ще бъдете здрави. Това, към което изпитате неприязън е вредно за вас.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на устата, организмът ви казва какво да ядете и от какво да се откажете, независимо покани и предписания. Едно ведро или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или лошо и неизгодно за вас. Доверете се на вътрешното си усещане и няма да сбъркате в преценката на хора и ситуации. Дистанциите се увеличават през този уикенд, а каквото загубите трудно ще възстановите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на интуитивни прозрени за правилната посока, цел и личен избор. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Днес умът ни може да направи засечка, но интуицията ще го коригира и ще ни извади от кризисната ситуация. Не влизайте в открити битки и противопоставяне. Търсете дипломатичен подход и обходни маршрути.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес не може да измамиш организма си. Не се тъпчете с храна, която ви е неприятна. В желанието да не обидите някого правите вредни за вас компромиси. Идете на обед при мама или сами си сгответе каквото ви се яде. Не си позволявайте и неприятни срещи с хора, които винаги ви разбалансират и поставят в неудобно положение. Лесно ще разграничите полезното от вредното.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Всеки направен компромис ще ви вкара в разправии и проблеми и ще ви затрудни. Не се отказвайте от това, което ви се иска и ви привлича. Околните ще ви товарят със своите задачи и проблеми, ще пречат на връзките и личната ви инициатива, ще ви отнемат предимство. Доверете се на интуицията, не коментирайте личния си избор, за да не привлечете агресия и намеса.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Сутринта си останете в леглото, помислете какво ви се яде или какво възнамерявате да правите. Ако към определени храни, хора и мисли изпитате някакво негативно чувство, не тръгвайте в тази посока. Но ако нещо ви привлече и ви достави радостно усещане действайте в това направление. В денят на устата ще се проявяват с пълна сила дегустаторските ни усещания и възможности.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08