Шоу

Луиза Григорова направи погача на бебето

  16.11.2020 08:32  
Луиза Григорова направи погача на бебето

Актрисата Луиза Григорова-Макариев направи погача на бебето си, съобщи тя във фейсбук. “Бабите не са това, което бяха", сподели тя. Под този надслов мина погачата. На снимката можете да откриете цели три баби в нашето любимо “Женско Царство”. На Бран няма да му липсва женско присъствие, обясни Григорова.
Всъщност е страхотно, че изглеждат така!Мама е моят role model и се надявам и аз да изглеждам толкова добре след 20 години, отбеляза актрисата.
"Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва", заяви наскоро Луиза. Първото ѝ дете, Бран, се роди на 27 септември.

Името открива случайно със съпруга си Мартин Макариев, разглеждайки списък на стари български имена. Така откриват, че има бог на име Бран, който е покровител на моретата. "Ние искахме синът ни да е силен и смел, затова му дадохме това име", казва Григорова и шеговито уточнява, че не са го кръстили на героя Бран от сериала "Игра на тронове".

Актрисата Луиза Григорова, която стана популярна с ролята си на д-р  Вяра Добрева в супер успешния сериал „Откраднат живот"  съхрани стволови клетки на бебето си. Решението за стволовите клетки обяви самата тя в социалните мрежи. "След много проучване, четене, срещи, консултации с лекари и приятели, с Марти решихме, че ДА, ще съхраним стволови клетки на нашето бъдещо дете и избрахме за тази цел Cells4Life", написа на преди време. Нашето мнение е, че след като света, но в случая основно медицината, напредва така стремглаво, ние трябва да бъдем в крак с нея, подчерта тя.

За да изберем точно банката, на която да се доверим за тази доста важна стъпка в живота ни, не стигнаха ден и два. Много време четохме, срещахме се с хора и в крайна сметка Cells4Life ни спечелиха по всички параграфи", каза Луиза Григорова.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08