Анализи

България е първа по смъртност в света от коронавируса

  21.11.2020 16:06  
България е първа по смъртност в света от коронавируса

Още ли Мангъров ви е проблемът? На първо място сме по смъртност, направо положението си е българи юнаци!
Берем плодовете на управленци, които като Сачева "управляват" кризата по начин, по който ни направи първенци по смъртност, като сме на едно от последните места по възраст на населението, с 10 години !? сме под Италия по този показател.
Лекари ви предупреждаваха, че страхът и стресът от медийния тормоз върху населението сриват имунната система. Злоупотребата с антибиотиците, както и налучкването с "протокола" за интубирането от анестиолози с недостатъчен специфичен опит изпрати в отвъдното също много хора.
Знаете ли каква е разликата между колегите от Алтернативата и папагалите от централните медии, Светла, Генка, Калин, Лили, Емилия и Миролюбива от Алтернативата, и не Люба, Сашо, Веско и Иво ви дават и другата гледна точка, контекста, което да ви даде възможност за си формирате представа за състоянието на нещата и за вашите опции се реакция. Папагалите от централите медии обслужват властите и ви заливат със смес от "обреченост" /няма алтернатива на това управление на кризи/ и обвинение, че не изпълнявате и заради това умирате.
Истината е, че ако бяха подали оставка в началото на протестите, сега щяхме да имаме друго правителство и по-качествени хора на власт. Другата истина е, че все по-голяма част от жертвите се дължат на блокираната здравна система, на отказа от лечение на хронично болни и заразени поради преустройства и противоречиви заповеди. Чудехте се навремето на надписа "Системата убива" - ето ви доказателствата.
Импровизациите в плана за противодействие на кризата, вместо да се ползва готовия план от 2006 година, смяната на конете по средата на пътя, политизацията на кризата и опитите на властта да я обвърже и използва за отлагане на изборите и накрая, но не по значение - нереформираните сектори по време на това 10 годишно управление на ГЕРБ, които просто колабират под натиска на извънредната ситуация.
На първо място сме! По смъртност и по търпимост на безобразна власт. Двете са взаимно свързани.
Коментар на Илиян Василев във фейсбук 

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48