Новини

Пълна блъсканица на коледния базар в София

  21.11.2020 19:40  
Пълна блъсканица на коледния базар в София

Скоро в София ще има 2000-3000 болни! Пълна свинщина се вихри на немския коледен базар на пл. "Батенберг" в София, установи проверка на репортер на Скандал. Почти всички посетители са без маски, пропусквателният режим е проформа и организаторите се стремят да пуснат буквално всеки, за да изкарат максимално много пари! При поява на проверяващи, картината се променя напълно, но само за времето на проверката. На фона на тежката обстановка в страната, подобно събитие е скандално. Интересно би било дали насред Берлин по време на тежка пандемия, Меркел ще допусне подобна вакханалия.
Такава бе картината на “Женския пазар” в столицата по време на първата вълна на пандемията, тогава властите реагираха светкавично. Това обаче не стига и в София се вихрят бесни партита организирани от изгладнели ресторантьори.
Фрапантен е случаят с парти организирано в ресторант “Le’avenue”. По време на най-големия пик на коронавирусната инфекция псевдо-бизнесменът Марин Христов с еротичния прякор “Тигрицата” направи гръцко и сръбско парти, продължили до зори. Контролните органи се оказаха слепи за тежките кючеци и мааенета, явно заслепени от тлъсти рушвети. Христов е близък на арестувания бизнесмен Миньо Стайков.

 

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19