Шоу

Хороскоп за днес – 23 ноември

  23.11.2020 09:25  
Хороскоп за днес – 23 ноември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник - 23 ноември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

До обед сте подвластни на психологическо въздействие и чужди влияния. Някой ще се опита да вади горещите кестени от огъня чрез вашите ръце. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. Тези, които и друг път са ви подвеждали отново опитват да го направят. Дано сте си научили урока. Не се хвалете, не споделяйте идеите си. Ще ви ги откраднат и реализират преди вас.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Утрото е с негативна енергетика. Получавате неприятни знаци и напомняне за несвършена работа. Препоръчва се активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите, особено с хора, които се опитват да въздействат на личния ви избор. Не споделяйте идеите си до обед. Почти в края на работното време уреждате важен проблем, получавате изгодни поръчки и доставки.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

За вас този ден носи алергични прояви и непоносимост както към определени лекарства и храни, така и към хората, които отдавна ви провокират и предизвикват. Вероятно е да реагирате импулсивно на лични забележки и критика. Някой подготвя атака и провокация на работното ви място. Не взимайте съвети и идеи от никого, не споделяйте планове и намерения.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Не влизайте до обед при шефовете и не споделяйте идеите си с колеги. Тенденцията е някой да си препише вашите заслуги и да използва за лични цели ентусиазма ви. Следобед ще се наложите с по-голяма лекота при преговори и ще уредите повечето проблеми. Ще остане някаква особена студенина, която ще ви настройва на внимание. Защитете и си гонете личния интерес.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят започва с притеснения и негативни реакции. Гордостта ще ви изиграе лоша шега и ще накара конкуренцията да се обедини. Следобед генерирате блестящи идеи и се връщате на престижни позиции. Сега е момента да се овладее положението и да се хване кокала, който другите изпускат. До сряда на обед ще постигнете максималното и ще вземете своето от живота.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

До обед напрежението непрекъснато се покачва. Правят се опити за навлизане в личното ви пространство, подложени сте на всевъзможни изкушения. Ще получите неприятни вести. Постарайте се да контролирате емоциите, за да не вземете неблагоприятно за вас решение. Не отстоявайте на всяка цена личната си позиция, може би в нещо бъркате или не сте осведомени.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

До обед ще е трудно да се разберете дори и по въпроси, които вече са изяснени. Очертават се намеси, възобновяват се стопирани процедури, които може да ви вържат ръцете. Следбед ще намерите вратичката, през която да се промъкнете и да си свършите работата. Не е изключено да действате по заобиколни пътища. Важното е, че постигате целта и си осигурявате пари и защити.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Сутринта отстъпете пред нечии претенции. От обед получавате някакво особено вдъхновение и откровение за правилната посока и цел. Родените във втората декада ще постигнат успехи и ще реализират печалби. Контролирайте емоциите и чувствата, движете се с маска в пряк и в преносен смисъл. Днес конкурентите ви вадят късата клечка, докато вие може да се уредите с престижни оферти.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако следват чужди съвети и предписания. Денят е добър за преместване на ново място, в нов дом или офис. Оставете зад гърба си всичко, което ви действа манипулиращо и обсебващо. Необходима ви е активна самозащита от негативни въздействия. Продължете в посоката, в която сте тръгнали.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

До обед приключвайте със задачите, които не търпят отлагане или за които вече ви е платено. Бъдете делови и точни. Следобед може да ви се предложат нови изгодни варианти. Очертават се странични доходи. До утре сутрин вземете решението, след това попадате в неблагоприятна ситуация и може да вършите безплатни услуги. Днес идеите ви ще бъдат добре приети и платени.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Денят започва с неприятни знаци, с конфликти или отхвърляне. Не се разстройвайте. От обед ще се намери решение на всеки проблем. Ще си подсигурите базата, която ви е нужна, подкрепата или необходимите лекарства. Помислете за ново място, в което да се внедрите, да работите или да се преместите да живеете. Съдбата ви изпраща нужните хора, а вие генерирате свежи идеи.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

До обед не се включвайте в чужди проекти и инициативи. Следобед вашите идеи и начинания ще се окажат печеливши и успешни, а това ще помогне да се внедрите на по-добра социална и професионална позиция. Вечерта се заемете с нужните поправки у дома или намерете майстори. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете смело напред. 

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08