Шоу

Хороскоп за днес – 26 ноември

  26.11.2020 08:31  
Хороскоп за днес – 26 ноември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 26 ноември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Смирете амбициите, ако не искате да изпаднете в критични обстоятелства. Ден на сърцето и сърдечните работи. Опитайте да разберете другата гледна точка. Родените в третата декада са в тежка и рискова позиция. Може да направите грешка, която работодателите ви тежко ще санкционират. Контролирайте агресията, смирете се и направете поне едно добро дело.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Навлизаме в деня на сърцето. Амбициозните проекти ще зацикят, ако не са отделени процент, време и усилия за благотворителност. Правете това, за което някой ви помоли и сами помолете за услуга. Не са изключени прояви на агресия, които ще рекушират обратно към този, който я предизвиква. Планирайте за утре старта на новите бизнес инициативи. Днес е време за взаимопомощ.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Включваме се към космическият канал на любовта. Туширайте агресията, дайте си още един шанс и взаимна отсрочка. Не бързайте да завеждате дела и да поставяте ултимативни условия. Насочете се към спонсорски програми, кандидатствайте за субсидии по различни начини и канали. Задвижва се и държавната машина в посока на гражданските дела и семейните интереси.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на клокочещи страсти и екстремни преживявания. Не се включвайте в каскадьорски инициативи. Направете едно добро дело, но без да рискувате здравето и имиджа си. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не навредите в желанието да помогнете. Ден на мечешките услуги, не всеки може да разбере мотивацията в поведението на околните.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес е важно да правиш това, за което някой те помоли. Ставате търсени и известни с промените и програмите, които предлагате за общо добро и в защита на гражданските права, потребности и нужди. Направете поне едно добро дело и ще получите желаните защити и екстри. Нека личната ви инициатива работи за нуждите на колеги и близки. В момента ви тестват за лидерски позиции.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на самарянина. Правете добри дела и жестове, които да подкрепят нечия инициатива и личен избор. Сега е момента да кандидатствате за субсидии и да влезете в спонсорски организации, където сами може да бъдете спонсорирани. Ден на откровение за мястото ни в живота, за близките и далечни цели. Ще ви се обаждат длъжниците, сами е добре да върнете жестовете на внимание и обич.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е рисков за родните в третата декада. Може да влезете в конфликти по незначителни поводи. Не споделяйте планове и намерения. Търсете странично финансиране. Следобед навлизаме в деня на колелото. Тенденцията е ситуацията да се промени и да получите чаканите екстри и шансове за по-добър живот. Утрешният ден ще даде на всеки възможност за печалба.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Погрижете се за тези, които сами не могат да се погрижат за себе си. И на високо ниво е добре да се направят някои облекчения за народа. Ден за благотворителност по всички линии на личната ни дейност и програма. Разменете си жестове на внимание и ще почувствате облекчение. Вечерта си позволете разпускане в лечебен или оздравителен център или във ваната у дома. Релаксирайте.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес длъжниците ви се издължават. Може да ви се обадят стари клиенти и да направят нови поръчки или доставки. Взимайте каквото ви дават и не претендирайте. В този ден всеки ще получи по заслуги и може да разбере къде се е издънил или е постъпил правилно и на необходимото ниво. Следобед ще получите нова информация, която променя правилата на играта. Реагирайте бързо.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ако тръгнете с голямата кошница на амбицията ще си докарате неприятности и нищо няма да спечелите. Препоръчват се участия в благотворителни инициативи. Дайте материална и морална подкрепа на някой изпаднал в криза. Ако помогнете, сами ще си осигурите помощ и закрила в труден за вас момент. Съветът е да отложите за утре важните и амбициозни начинания в бизнеса.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на милосърдието. Направете едно добро дело, помогнете на някой изпаднал в нужда и ще получите подкрепа в тежък за вас момент. Ще си проличи доколко сме хора и доколко кризата не ни е овълчила. Добре е и държавната машина да направи жестове за народа си. Вечерта съдбата завърта колелото, което ще предизвика рокади по веригата от професионални отношения и дейности.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Подкрепете нечия кандидатура и амбиция, участвайте в дарителски акции. И на работното място отменете колега, който вече се задъхва или отсъства. Следбед ще настъпят промени и рокади, които ще ви помогнат в петък да постигнете максималното и да завоювате важна позиция. Вървите към повишение и преназначение.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48