Шоу

Хороскоп за днес – 1 декември

  01.12.2020 09:00  
Хороскоп за днес – 1 декември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 1 декември 2020 г. :

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Активен и творчески ден. Обадете се на тези, с които смятате да движите напред в работата и в партньорските връзки. Може да получите изгодно предложение, което ще ви спести някои грижи и неудобства. От днес Меркурий навлиза в хармоничния ви Стрелец. Действайте с далечна перспектива. Търсете работа отговаряща на личния ви ценз, на подготовката и стремежите ви.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Благоприятен ден за нови срещи за старт на нови делови и творчески проекти и за търсене на странични възможности за печалба. Предлага се възможност, която ще ви извади от летаргията и ще ви вдъхне повече оптимизъм за бъдещето. Чакайте обаждане и от чужбина. Днешните преговори ще дадат възможност да се разкрепостите и отървете от някои нежелани зависимости и присъствия.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

От днес планетата на бизнеса и контактите Меркурий ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще ви атакуват от различни посоки, ще срещате негативни погледи и ще отговаряте на различни претенции. Може да се стопира една ваша дейност, но нещо друго ще се появи. Чакайте обаждания, които ще променят избора ви и ще ви насочат в нова посока. Природата не търпи празно.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ако правилно дозирате нещата днес ще се похвалите с придобивки и нови договори. Идват предложения, позволяващи да влезете в нова среда. Ще има за какво да почерпите, но и за какво да се изнервите, ако нещата не стават така бързо както го искате. Тази вечер внимавайте с алкохола. В момента лесно печелите и губите позиции. Някой от страни само чака да се внедри на вашето място.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес може да отлепите от дъното и да направите силен ход. Добре е да се организират срещи и преговори, да се подпишат нови договори и да се търсят нови пазарни ниши. Може да намерите и нужното финансиране за проектите си или чаканата юридическа защита. Идват вести, за които ще почерпите. Поне една преграда се маха от пътя ви. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес може да се излъжете в преценката и да се захванете с нещо, с което трудно ще се справите и може да изпаднете в неприятно положение. Не предозирайте отношенията и внимавайте с лекарствата, които взимате. Нещо тръгнало приятно и с обещание за успехи и придобивки ще ви затрудни и извади от равновесие. Не поемайте излишни рискове и не правете големи покупки и вложения.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е покровителстван от висшата любов. Благоприятно е всяко обвързване или запознанство. Огледайте се може би някъде до вас върви търсената половинка. Но в тези ден не бива да се действа прекалено импулсивно или под въздействие на временни чувства и намерения. Нужна е точна дозировка и премерени отношения, за да не изпаднете в неприятни положения.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на благоприятни обрати в работата и деловите връзки. Чакайте обаждане, което ще ви обнадежди и ще постави на нова база работата и отношенията ви с партньорите. Може да ви предложат изгодни оферти за участия в пeреспективна дейност. Не бива да се прекалява в нищо и за нищо. Контролирайте се максимално, не пийте, ако ще водите важни делови разговори.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Денят носи нови варианти за работа, за съвместни дейности и сделки. Меркурий навлиза в Стрелец и стимулира предприемаческата инициатива. Може да намерите отдавна търсената ниша, в която да се внедрите и да печелите в следващите месеци. Преговаряйте с клиенти и посредници. До няколко дни може да се уредите с нова работа и със солиден делови ангажимент.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

В първият ден на месеца е добре да направите и първа крачка към важен проект, работа или дейност. Може да получите изгодно предложение и да станете част от печеливш отбор. Пазарете се, изиграйте си добре картите и ще се похвалите с придобивки, с възможност за перспективни поръчки и договори. Важното е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на представителни срещи. Очертават се изгодни предложения и поръчки. Ще получите нещо чакано отдавна и може да привлечете чужди инвестиции в работата, която се каните да започнете. Не се хвърляйте на нещо голямо. В този ден чувството за мярка не бива да ни напуска. Напредвайте с малки крачки и си подсигурявайте гърба. Не се съгласявайте на работа без договор.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес някой може да измъкне килимчето под краката ви, ако не сте в час с изискванията на момента, с нуждите на близки и колеги и с претенциите на партньора. Във всяко обаждане ще има важна новина и скрито съобщение, което трябва да разгадаете. Може да се окажете в центъра на провокиращи събития, които ще ви извадят от играта. Бъдете готови на компромиси.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48