Шоу

Ева Веселинова чака близнаци (СНИМКА)

  03.12.2020 09:31  
Ева Веселинова чака близнаци (СНИМКА)

Журналистката Ева Веселинова е в сладко очакване. След като отсъствието й от панела на „На кафе“ породи слухове, сега чаровната блондинка призна, че е бременна. Щастието й е двойно, тъй като се очаква скоро тя да гушне близнаци.

„Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият три сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови двойно.“, написа Веселинова в социалните мрежи.

Тя продължава да не издава обаче самоличността на бащата на бебетата. След като преди време жълти медии я свързаха с женен мъж, тя отрече спекулациите. "Не е женен, не е и продуцент, не е богат благодетел. От 2 години сме заедно и не го крия. Който ни познава, той знае за нас", коментира журналистката.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48