Шоу

Коафьорът Александър Върбанов пусна месец на Balmain

  05.12.2020 15:29  
Коафьорът Александър Върбанов пусна месец на Balmain

Коафьорът Александър Върбанов пусна промоция на френската топ марка Balmain през декември. Отстъпката при боядисване е с 20%. Когато говорим за смяна на прическата, много жени се решават на по-драстични промени, след като са се влюбили във визията на някоя холивудска актриса. За съжаление понякога прическите на знаменитостите не са правилното решение за всеки, коментира топ фризьорът Александър Върбанов, собственик на салон Madness Beauty Experts, който е ученик на световните звезди Мунир и канадецът Алекс Чабът.

Има няколко прически, които колкото и да ви харесват, в никакъв случай не трябва да правите, защото моментално ще качат няколко годинки на визията ви. Просто забравете за тях, ако искате да изглеждате наистина добре и по-млади, обясни Александър Върбанов.

Тези прически подчертават бръчките и добавят няколко години дори и на много млади момичета. Препоръчвам да се откажете от тази прическа в полза на някоя фризура на етажи и повече вълни в косите. Това ще ви направи да изглеждате малко по-млади, а косата ви по-гъста, подчерта Върбанов.
 
Коафьорът Александър Върбанов впечатлява с невероятни цветове, които прави на своите клиентки. Той е преминал мастер клас при най-известния в момента фризьор в света Мунир (Mounir). По този начин Александър Върбанов става сред топ имената в България. Салонът му Madness Beauty Experts се намира в "Манастирски ливади", ул. "Стефан Тошев" 66.

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19