Шоу

Фалшив профил със снимка на Цвети Радойчева атакува политическа страница

  18.12.2020 10:56  
Фалшив профил със снимка на Цвети Радойчева атакува политическа страница

Поп певицата за пореден път разбра за неправомерно използване на нейни снимки във интернет.Този път нарушението е във Facebook.

Фен на Цвети Радойчева се свърза с нея и й съобщи ,че фалшив профил с име Tsveti Chukova е използвал нейни снимки и се е опитал да атакува политическа страница на ВМРО Добрич, която въпросния почитател на Цвети Радойчева поддържа. Той е идентифицирар поп певицата и решил да я потърси лично,за да й съобщи за нередността.

Преди година изпълнителката отново бе обект на измама,като в социалната мрежа беше направен фалшив профил с нейното име и бяха използвани лични снимки без нейно съгласие.По-късно стана ясно, че фалшивия профил е бил много активен и е комуникирал с много хора във Facebook от името на Цвети Радойчева.

Тогава поп певицата докладва профила за фалшив и се свърза с комисия за защита на личните данни след което неистинния профил бе премахнат.
„За пореден път някой навлиза в личното ми пространство ,използвайки моя лик с недобронамерен цел. Няма да оставя нещата така и този път ще подам жалба в комисия за защита на личните данни „

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48