Шоу

Хороскоп за днес – 25 декември

  25.12.2020 10:00  
Хороскоп за днес – 25 декември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 25 декември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Прекрасен коледен ден. От обед навлизаме в деня на сърцето. Време е да посетите близки и роднини, да раздадете подаръците на тези, с които не сте могли да бъдете заедно в коледната нощ. И за вас ще има чудесни изненади и подарък от сърце. Желателно е да правите това, за което някой ви помоли. Не се занимавайте с делови въпроси и финансови операции до утре на обед.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

До обед си разменяте обаждания и поздравления, които ще ви зарадват и изпълнят с нови надежди. От обед се включваме към канала на любовта, събираме се с най-близките на коледната трапеза и се радваме на подаръците. Ще се случват събития, които ще ви помогат да излезете от кризата, да намерите нова или по-добра работа и да стабилизирате емоционалните си връзки.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед подредете приоритетите, приемете и правете предложения, проведете делови и приятелски разговори. От обед навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Не се занимавайте с делови въпроси и задачи. Направете поне едно добро дело, участвайте в прояви на социална грижа и благотворителност и за утре до обед планирайте срещи с тези, на които нещо дължите.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

До обед радваме близките и децата с подаръци и жестове на внимание. От обед до утре на обед навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Разширете съзнанието си, включете се в прояви на благотворителност, направете жестовете, които се очакват от вас и не подминавайте хора с протегната за помощ ръка. Който не е милостив в този ден сам ще търси милост един ден.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес ще плащате за чужди удоволствия и дано видите радост в очите на децата. Родените около 1 август са в рискова позиция. Внимавайте при пътувания, пазете документи и лични данни и не се включвайте в екстремни изяви. От обед се отваря космическия канал на любовта. Направете поне едно добро дело, обгрижете някой изпаднал в нужда и ще ви се помогне в труден момент.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Пътувайте до обед, ще получите новини и покани, за които ще почерпите. Ще се радвате на неочаквани подаръци от съдбата, а очакваните ще се окажат още по големи. Някакъв неприятен дразнител ще се махне от живота ви. От обед се включваме към канала на космическата любов, милост и състрадание. До утре на обед направете жест на благотворителност и за някой непознат.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

До обед ще ви се обаждат не само с поздравления за Коледа, но и с предложения за нов или съвместен бизнес и дейност, от която може да се спечели. Точно днес не взимайте и не давайте заеми и не поправяйте уреди. За всичко ще си трябва майстор. От обед до утре на обед се включете в благотворителни проекти и изяви. Колкото дадете, двойно ще получите.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Не си правете планове за деня. Сутринта е натоварена с емоции. Един се радва, друг плаче и сякаш за всичко сте виновни вие. Не позволявайте на Коледния дух да си тръгне прогонен от врявата на недоволните от подаръците. Ще се наложи да плащате за чужди удоволствия, но радоста в нечии очи си струва. Ден на сърцето. Влезте в ролята на благодетел и изпълнете поне едно желание.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

До обед се грижим за своите хора и се радваме на коледните подаръци, а следобед е добре да обърнете внимание и на някой, който в миналото ви е помагал, а в момента сам се нуждае от помощ и закрила. Навлизаме в деня на сърцето  и сърдечните работи. Който не е милостив сам ще се лиши от милост. Не подминавайте протегнатите ръце и правете това, за което другите ви молят.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Прекрасен Коледен ден. До обед празнувайте в тесен кръг със семейството и децата, а за следобед планирайте жестове на внимание и участие в прояви на благотворителност. Време е за посещения и срещи с хора, които биха се зарадвали и на най-дребния подарък. Съдбата може да ви срещне уж случайно с тези, които неслучайно познавате, а в бъдеще ще имате общи интереси.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес ще давате, ще обезпечавате ще обгрижвате другите и в даден момент може да се усетите, че сами се нуждаете от грижи, подкрепа и подаръци, а те така и не идват или не са това, което бихте искали и за което сте си мечтали. Не се задълбочавайте в нещата, давайте го по-лежерно, почивайте и се радвайте на това, което имате и което се предлага. Ограничете разходите.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всеки ще получи подаръците, които заслужава. Ще се радвате най-много на срещите с близки и приятели. Вече може да се прегърнем и да не сме на една ръка разстояние. Но на такова разстояние трябва да дръжите желанието да изживеете нещо забранено. От обед се включва каналът на космическата любов.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19      
Видео
Дядо Коледа потегли с шейната
 24.12.2020 10:52