Шоу

Хороскоп за днес – 11 януари

  11.01.2021 10:01  
Хороскоп за днес – 11 януари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 11 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Най-благоприятният ден в месеца за уреждане на имотни и наследствени спорове и дела. Може да осъществите сделка с недвижимост, да се подсигурите с жилище или нова база за развитие на планираните бизнес инициативи. Всичко предприето ще тръгне в правилната посока, ще донесе пари и ще обезпечи бъдещите ви дейности. Активизирайте се и не си изпускайте шанса.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Всичко предприето ще е успешно и ще отваря нови възможности за работа, а вечерта и любовта ще е до вас. Луна и Венера са в съвпад в знака на хармоничния ви Козирог. Очертават се връзки по естеството на работата и личното ви хоби. Може да намерите ново жилище или помещение, в което да развивате новия си бизнес или да приютите любовта. Не подарявайте отрязани цветя.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Денят е благоприятен за преговори с роднини по отношение на прехвърляне на наследства, имоти и собствености. Да не се секът дървета и подсичат чуждите мечти. Не позволявайте да ви въздействат и да се намесват в личния ви избор. Не стойте дълго пред компютъра, не товарете очите и следете кръвното. Не се захващайте с тежка физическа работа и не подхващайте болни за околните теми.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят се свързва с личната саможертва. Някой взима решение да прехвърли имот на децата, друг се натоварва с грижите, задълженията и проблемите на близките независимо, че си има достатъчно свои. Сега е момента да се връщат дългове на внимание и обич. Дайте си втори шанс и в любовта, защото още утре може окончателно да си обърнете гръб. За грешка нека има и прошка.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят е с блага и положителна енергетика. Моментът е благоприятен за уреждане на данъци, на имотни и наследствени дела. Всичко предприето ще носи ползи и ще улеснява бъдещата ви работа. Някой може да се сдобие с недвижима собственост, която да използва едновременно за офис и дом. Концентрирайте се максимално върху всичко, което обезпечава бъдещето на семейството и децата.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден изисква от вас лична саможертва в името на семейството и бъдещето на децата. Прехвърляте имот и наследство. Бъдете внимателни, всичко да е добре изпипано юридически, за да си нямате проблеми в бъдеще. Участвайте и в дарителски каузи и така сами ще станете обект на обгрижване. Но по някакъв начин днес енергията и парите изтичат от вас към другите.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Важното свършете до обед. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Денят е с блага и стимулираща енергия, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Следобед навлизате в неблагоприятен период. Изпъкват пропуските, които сте направили, забавят се важни за вас начинания, конкуренцията ще се опитва да ви измести от престижна пазарна ниша.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за пренастройване и предаване на щафетата. Склони сме и на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Някой предава щафетата или част от семейния бизнес в ръцете на наследниците си. Надеждите са те да се справят по-добре. Родените в първата декада ще трябва да извървят трънливия път на поставените ултиматуми и да се съгласят със странично желание и мнение.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Благ и хармоничен ден белязан от съвпада на Меркурий и Юпитер. Активизира се фирмената дейност, има възможност да се прехвърлят имоти и собствености. Регистрирайте патенти, вадете разрешителни за работа. Ден на търговското право. Постарайте се да осигурите нужната юридическа защита на бизнеса си в бъдеще. Някой прехвърля фирмата или прилежащи места и терени на децата.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес законът слага ключа в ключалката и отваря вратата пред стопираните делови инициативи. Съвпадът на Меркурий с Юпитер активизира нови законови процедури във връзка с търговията. Ден на търговското право. Може да се прокарат животоспасяващи бизнеса закони. Вадете патенти и разрешителни за работа, регистрирайте нова фирма или дейност, платете данъци и такси.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във Водолей. Аспектът отговаря за търговското право, за фирмената дейност, за патентите и бизнес инициативите. От този ден се рестартират стопирани производства, възраждат се замразени дейности, подписват се договори, правят се регистрации и бизнесът започва да излиза от будната кома. Вадете документи и разрешителни.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

До обед не се ангажирайте с чужди задачи, ако не искате да изостанат вашите. Родените в третата декада попадат лесно под нечии влияния и може да направят рисков ход. От обед звездите са по-благосклонни към личните ви намерения и амбиции. Добре е да се задвижат имотни и наследствени дела. Потърсете ново убежище в кризата, обезпечете децата и личните си нужди.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31