Шоу

Халваджиян нае на работа изпаднал в немилост светски журналист за новото си предаване

  16.01.2021 12:43  
Халваджиян нае на работа изпаднал в немилост светски журналист за новото си предаване

Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са част от голямата арменска фамилия. Известният продуцент реши да подаде ръка на знаков журналист, който от известно време е без работа и изпадна в немилост.

Продуцентът на "Като две капки вода" и "Маскираният певец" със сигурност няма да съжалява за избора си, тъй като въпросното лице е от дълги години в шоубизнеса и има завързани приятелства с едни от най-големите звезди в България, което със сигурност ще е от полза на Халваджиян и проектите му.

Става въпрос за светския журналист Антон Стефанов, който остана без работа и доходи преди няколко години. Оттогава чака оферта и след като кабелна телевизия го подведе, той реши да смени попрището си и започна да рисува картини. Негови заможни приятели се отзоваха и купиха първите му произведения, но Маги Халваджиян се отзовал с мечтаната оферта и Антон приел веднага.

Най-вероятно Антон Стефанов ще бъде ангажиран като редактор на новото светско предаване, което Халваджиян подготвя. Водещ на забавното шоу ще бъде Димитър Рачков, което обяснява отсъствието му като водещ на последния сезон на "Маскираният певец", както и на предстоящия сезон на "Като две капки вода".

Антон Стефанов е доволен от поканата на арменския продуцент, тъй като в последните месеци е бил изпаднал в жестока депресия.

"Отива си една година, която по-добре да не беше идвала! Преживяхме я някак си, но ще я помним дълго. Очаквах 2020-а с надежда. Надявах се да е заредена с положителни вибрации. Но уви! Така и не получих чаканото предложение за работа", написа Стефанов в последните часове на отминалата си 2020-а година. И точно тези думи са трогнали Халваджиян, който не губи време и го уреди с доходоносна работа, пише show.blitz.bg.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31