Новини

ПИК ще съди Мая Манолова

  17.01.2021 17:00  
ПИК ще съди Мая Манолова

"ПИК нюз", издател на агенция ПИК, завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв., съобщиха от медията. Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 - 2021г. Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.
Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора. Възрастните хора не трябва да остаряват като Мая Манолова. Трябва да се остарява красиво, достойно, като катедрала, а не като бардак. Мястото на една почтена българска баба не е на Околовръстното или в офиса на Васил Божков, а с книжка приказки в ръка край бебешката количка на внуците.

Агенцията ПИК няма повече да позволява на Мая Божидарова Манолова – Найденова да упражнява върху нас неудовлетворения си сексуален комплекс от Бойко Борисов. Сексуалните страдания на Мая Манолова са проблем на съпруга й Ангел Найденов, не на агенция ПИК. Време е този пошъл сюжет да излезе от публичността и медиите и да бъде регулиран в съдебна зала. Където ще се извадят всички факти и обстоятелства, прикривани години наред от общественото внимание.
Адвокатите на ПИК в момента систематизира съставомерните деяния на Мая Манолова спрямо медията ни и скоро ще приключат с оформянето на исковите молби. Когато това се случи, исковете ще бъдат публикувани в целостта им, заключават от медията.


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Солото на Брайън Мей в Bohemian Rhapsody е най-великото на всички времена
 18.01.2021 11:07      
Видео
Нова машина ликвидира дупки на пътя за минути
 14.01.2021 18:45