Шоу

Хороскоп за днес – 19 януари

  19.01.2021 09:35  
Хороскоп за днес – 19 януари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 19 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

От обед до утре на обед сте в силна и активна позиция. Стопете дистанциите с важните за бъдещето ви хора и издигнете стени пред тези, които ви вредят. Този ден помага да се освободите от личните си притеснения, а и от някои грехове. Постарайте се да привлечете тези, които ви липсват. Ден на феникса, стари връзки възкръсват от пепелта на миналото и отново са в играта.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Важните дела и преговори насрочете за следобед, ако искате да избегнете излишните противопоставяния и спорове. Следобед с лекота ще привлечете желаните спонсори, ще стопите дистанциите с тези, с които в миналото сте се раздалечили, а раздялата преживявате тежко. В този ден се прощават греховете, правят се отстъпки в името на разбирателството и общото бъдеще.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ако сте сънували родителите си това е знак за внимание. До обед поне едно ваше желание ще се изпълни. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Водолея. Лесно привличате съюзници и сътрудници. Може да получите и предложение за работа в нов екип. Отварят се нови служебни места, направете бързо връзка със старите си партньори, спонсори и работодатели.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Още от сутринта се въвличате в скандали и неприятни отношения с колеги и близки. Денят е неблагоприятен за подписване на нови договори. Приемате неизгодни оферти. Следобед е време за прошка и опити за стопяване на дистанцията. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Опитайте да разберете другата гледна точка и вас ще разберат и може да ви направят компромис.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден за пътуване, за сделки с животни и инвентар, за посещение на пазари и тържища и за участие в различен тип преговори. Към обед може лесно да убедите някой да ви съдейства. Хора със слаба психика може да изпаднат под ваше влияние и контрол. Проблемът е, че и на вашето ниво има силни лъвове, които ще се опитват да ви приобщават към личните си планове и амбиции.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден сбъдва пожеланията, дори и случайно изказаните. Контролирайте емоциите, в момент на афект може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Следобед ви предстои мъчително сближаване. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно в живота ви. Днес в организма ни се включват фините енергии.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Както и да постъпите ще бъдете виновни, ще се окаже, че сте настъпили чужди интереси или сте повдигнали болни и нежелани теми. Бъдете внимателни в отношенията. Счупеното е лош знак. Следобед направете крачка към помирение, особено, ако чувствате вина. В организма ни се включват енергии на фино душевно ниво. Всичко може да се оправи. Дистанциите ще се стопят.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Денят започва напрегнато, а в следващите два дни напрежението ще нараства. Родените в първата декада ще преживеят тежки и рискови моменти. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Добре е да отложите рискови пътувания, ремонти и екстремни изпълнения в планината. Ставате прекалено доверчиви и уязвими, може да получите удар на болното място.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес с лекота може да прокарате идеите си и да направите личните си амбиции приемливи и желани от някого. Ден на вербалната магия. Сега е момента да проявите и дипломатичните си качества, да спечелите важни хора за личната си кауза и да откажете враговете от намерението да ви навреждат. До вечерта осъществете контакти с тези, с които в миналото сте влезли в конфликт.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Още със ставането днес си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. До обед не се разсейвайте със странични задачи, а свършете най-важното. Може да сключите изгодни договори до вечерта и да уредите срещи важни за бъдещето ви. Време е да подновите отношенията, които преди време са зациклили и довели до прибързано скъсване. Привлечете важните хора в живота и работата ви.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

До обед сте провокирани да кажете нещо, за което следобед ще се извинявате. Подгответе се не само за нападение, но и за защита. Грижете се за вещите си и не предприемайте прибързани крачки към раздели. От обед до утре на обед съдбата отваря за вас вратичка към сдобряванията. Намерете начин да се извините. Тази вечер в 20 ч.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ставате изнервени и затормозени, разсеяни сте и може да забравите нещо важно. Не унищожавайте бележки и квитанции, ще ви потрябват. Може да се наложи да доказвате правотата и правото си. До вечерта скъсявате дистанциите и дано да е с подходящите хора. Очертават се емоционални пикове в настроението. Утре ви очакват печалби поради нечии загуби.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00