Шоу

Посланията, скрити в тоалетите на Мелания Тръмп и Джил Байдън

  21.01.2021 12:21  
Посланията, скрити в тоалетите на Мелания Тръмп и Джил Байдън

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп напусна Белия дом, облечена изцяло в черно. Новата първа дама - Джил Байдън, дойде с оптимизма и увереността на небесносиньото. Това не бяха случайни избори на цветове, кройки и дизайнери. Всеки тоалет беше прецизно подбран и носеше символика, която не остана скрита.

Какво искаха да ни кажат двете първи дами с дрехите, които избраха?

Вместо да бъдат на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент, Доналд Тръмп и Мелания отлетяха за Южна Флорида. Бившият първи на САЩ използва за последен път "Еър Форс" 1.

Докато напускаше Вашингтон, Мелания беше облечена в тоалет изцяло в черно, изработен от дизайнери на "Шанел" и "Долче и Габана". 

 

Снимка: Getty Images

Mодният редактор на "Ню Йорк Таймс" Ванеса Фрийдман сподели в Туитър профила си, че облеклото й е било подходящо за край на времето, в което е била първа дама.

Макар да беше първа дама на САЩ, Мелания през цялото време предпочиташе дрехите не на американските, а на европейски дизайнери. От друга страна, много американски дизайнери категорично отказаха да я обличат. Сред тях са Кристиан Сириано, Зак Позен и Марк Джейкъбс. 

По време на полета Мелания смени тоалета си и във Флорида слезе, облечена в рокля с ярко оранжеви фигури на "Гучи". Тоалетът е с цена 3700 долара. Тя съчета роклята с ниски обувки и големи черни очила. 

Снимка: Getty Images

Какво правеше по това време новата първа дама на САЩ?

Още от самото начало Джил Байдън намекна, че ще подходи различно към гардероба си, пише онлан изданието "Инсайдър". През последните седмици и месеци тя е работила с различни американски дизайнери, като целта й е била да подкрепи малкия бизнес.

В навечерието на встъпването в длъжност на съпруга си тя се появи в рокля и палто Unity (Единство) на Джонатан Коен. Името на ансамбъла символизира подкрепа на посланието на Джо Байдън за единство за Америка, a лилавият цвят удвоява посланието. 

Пурпурното палто е на цена 3895 долара, а роклята - 2295 долара.

 

Джонатан Коен е един от 19-те дизайнери, които се събраха, за да създадат облекла в подкрепа на кандидатурата на Джо Байдън за президент. Те пуснаха обща колекция под името „Вярвай в по-доброто“. В нея се включиха и имена като Вера Уанг, Джоузеф Алтузара, Виктор Глемо и Тори Бърч.

В деня на инаугурацията Джил Байдън беше облечена със син тоалет, символизиращ "доверие, увереност и стабилност". Палтото e с марка "Маркериън".

Снимка: Getty Images

По време на победната реч на Джо Байдън през ноември миналата година пък, тя носеше рокля на Оскар де ла Рента. Изборът й беше символ на присъединяването й към редиците на първите дами. Дизайнерът е един от най-популярните в Белия дом от поколения президенти. 


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09