Шоу

Най-красивата в света тормозена от хейтъри за външността й

  22.01.2021 08:57  
Най-красивата в света тормозена от хейтъри за външността й
  Sportal

Моделът с израелски произход Яел Шелбия, избрана за жената с най-красивото лице в света за 2020 г., призна за получените отрицателни отзиви в социалните медии след като й бе присъдена тази титла, съобщи The Sun.

19-годишната девойка оглави списъка на 100-те най-привлекателни жени на планетата според Independent Critics. С повече гласове Шелбия изпревари тайландската певица Лалиса Манобан, австралийския модел Мейка Улард и тайванската певица Чоу Дзъ-ю.
Според момичето придобитото признание й е донесло и много негативизъм от хейтъри. „Постоянно получавам любов и подкрепа от феновете, но трябва да призная, че получавам и много съобщения с не особено приятно съдържание. Опитвам се да не обръщам внимание на хейтърите, коментиращи външния ми вид“, каза тя.
 
По думите й само красив, мил, скромен и позитивен човек може да бъде наречен наистина красив. „Когато си наистина добър, това може да се види в очите, очите никога не лъжат“, подчерта Шелбия.

Момичето започва да работи като модел на 16-годишна възраст. За три години от кариерата си тя успя да запише участия с Dolce & Gabbana, Versace, L'Oreal, KKW Beauty, Kylie Cosmetics.

„Най-вече съм благодарна на работата си за възможността да опозная други култури, различни хора и да видя много невероятни места. Целта ми е да работя и да творя всеки ден“, призна Шелбия.

Най-популярният блогър в света Felix PewDiePie Chelberg бе признат за мъжа с най-красиво лице на планетата за 2020 г. /DarikNews


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Ето как се отваря кола без ключ за по-малко от минута
 24.01.2021 15:51      
Видео
Изцяло безжичен телевизор
 22.01.2021 10:44