Новини

ВМРО: Няма да управляваме с ДПС и ДБ

  23.01.2021 20:44  
ВМРО: Няма да управляваме с ДПС и ДБ

Нямаме решение за коалиция с НФСБ, готови сме и сами да се явим. В близките дни ще се съберем и решим. Партньорството издържа, но разговорът е дали да не се опитаме сами или да разширим коалицията Обединени патриоти и да вземем целия патриотичен вот. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Александър Сиди от ВМРО.

"Ще мислим дали не е дошъл моментът ВМРО сам да пробие бариерата и да влезе в следващия парламент. С ДПС и Демократична България никога не бихме управлявали", обясни той. По думите му сред ценностните им различия с ДБ са налагането на Република Македония в ЕС на всяка цена, Истанбулската конвенция и либерална-джендър политика.

"ВМРО е партия в центъра, не сме се вързали с ГЕРБ, нито сме казали, че ще се вържем с БСП. Ние успяхме да променим начина, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 г.", сподели Сиди. Според него това, което е необходимо да признае Македония, е, че до 1944 г. там не са живели други освен българи и малцинства и са говорили на български език.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Ето как се отваря кола без ключ за по-малко от минута
 24.01.2021 15:51      
Видео
Изцяло безжичен телевизор
 22.01.2021 10:44