Шоу

Хороскоп за днес – 24 януари

  24.01.2021 08:27  
Хороскоп за днес – 24 януари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – неделя, 24 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос-строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. Направете това, за което някой ви помоли, а не това, което вие си мислите, че му е нужно и достатъчно. Вслушвайте се в предложенията, които ви правят. Екипната работа е за предпочитане. Следобед обърнете внимание на личните си нужди.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден за дарителство и обгрижване на свои и чужди. Получавате откровение как да разрешите семеен спор, без да се нарушават правата и нуждите на един или друг. Проблемът е, че трудно приемате другата гледна точка. Опитвате да се наложите със сила. Родените в първата декада попадат в ограничаващи обстоятелства или излишно притискат децата и подопечните си.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед намерете време за близки и познати, които се нуждаят от грижа и малко внимание. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Този ден подлага на проверка чувството ни на обич и отговорност към съдбата на ближния. Следобед намерете време за себе си и за личните си нужди. До утре на обед е добре да проведете планираните лечебни и разкрасителни процедури.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Не отлагайте посещение при родители и деца и при тези, които се нуждаят от вашето внимание и грижа. Ден на сърцето. Включва се каналът на космическата любов. Който днес не е милостив сам ще се лиши от милост. Помогнете на някой изпаднал в нужда. Чакайте подкрепа в труден момент и посещение, което носи обгрижване и надежда. Вечерта се погрижете за себе си.

Днес молитвите ни се чуват и сбъдват. Всеки на своето ниво ще получи озарение и някакво прозрение за бъдещето, за отношенията с близките, децата и партньорите в живота. Правят се жестове и подаръци. Правете това, за което ви помолят. Едно ваше желание ще се сбъдне, а и молбите ви няма да останат без отговор. Не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

До обед направете това, за което някой ви помоли, а следобед се занимавайте само с личните си дела и нужди. Проведете разговорите, които не търпят отлагане. Днес е важно да дадеш, но и да изискваш. Не оставайте в позиция, в която се чувствате употребени или по някакъв начин отхвърлени и недооценени. Дайте си сметка кой ви цени и обича и бъдете с него. Край с компромисите.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес и родените във втората декада ще има за какво да почерпят. До обед правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Вечерта прегледайте гардероба, изберете тоалет, направете прочистващи и освежаващи процедури и се подгответе за срещите си в утрешния ден. Не отклонявайте покани за делови разговори.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

До обед се заемете с благотворителни проекти и вижте кой от близките ви се нуждае от обгрижване. Сами ще получите подкрепа в труден момент. Днес длъжниците се издължават. Всеки според силите си е добре да помогне на близки и приятели. Следобед е време за релакс и почивка. Полезните продукти и мисли чудесно се усвояват. В следващите дни и нова работа ще ви се отвори.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес отстъпвате от амбициите и желанията си и давате предимства на близките и децата. Ще ви стопли радостта в нечии очи. Ден на сърцето и на любовта. Съдбата ще завърти своето колело и тези, които са се раздалечили ще отидат към сближаване. До утре на обед за вас предстои и някакво магическо преобразяване. Време е да изоставите губещите идеи и да направите своя ход.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на сърцето. Сега е момента да даваш и да получаваш, да посетиш близките и да дадеш на нуждаещите се част от своята топлина. Включете се в спонсорски и благотворителни мероприятия. И за вас някой ще се погрижи и ще ви подаде ръка в труден момент. Този ден е изпитание за роднинските и приятелски връзки и дано всеки направи своите жестове в полза на другия.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес длъжниците се издължават. Слънцето е в съвпад със Сатурн. Плащаме бащинският и синовен дълг. Върнете жестове на внимание и обич. Душата се радва и стопля от едно посещение и среща. Време е да се прекрачат баирите от миналото, в което всеки е дърпал в различна посока Кризата стопява дистанциите, кръвта вода не става, роднините се събират и решават проблемите си.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Денят се свързва с чашата, със сърцето и със Свещения граал. Молитвите ни се чуват и сбъдват. Ще получите откровение в труден момент и някаква неочаквана подкрепа в почти безизходна за вас ситуация. Доверете се на предчувствията си, а не на съветите на околните. Печели мъдрият човек, а не умният. Правете жестове и подаръци, проявете състрадание към ближния в тежък за него момент.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Пуснаха маратонки с макет на геймърска видеокарта
 25.01.2021 11:11      
Видео
Ето как се отваря кола без ключ за по-малко от минута
 24.01.2021 15:51