Шоу

Хороскоп за днес – 9 февруари

  09.02.2021 08:40  
Хороскоп за днес – 9 февруари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 9 февруари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес имате възможност да направите изгодна сделка с имот или да влезете в ролята на посредник в подобни взаимоотношения. Ще се наложат компромиси, ще ви притискат с условия, а някъде и с ултиматуми. Не насрочвайте важни срещи за утре. Каквото постигнете днес ще стане база за бъдещо развитие. Не сечете дървета и не подарявайте отрязани цветя. Следете кръвното.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Водете преговори по имотни и наследствени дела. Направете огледи и дайте капаро, ако сте намерили терена или жилището, които търсите. Денят действа благотворно и пречистващо, позволява да привлечете благоприятни случайности и хора, готови да ви помогнат, да се погрижат за нуждите и болките ви. Енергетиката е оздравяваща и пречистваща. До новолунието проведете диета.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден с ведра, хармонична и пречистваща енергетика. Предприетото ще има успех, особено ако засяга въпроси касаещи имотни и наследствени делби. Ще се разберете и разделите неделимото преди. Вложете средства в имот, който в бъдеще може да ви послужи не само за жилище, но и за офис. Мислете комплексно и действайте в няколко направления. С един куршум ще ударите два заека.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Помислете как да подновите стопиран бизнес или да започнете в началото на другия месец нещо ново. Подсигурете се с необходимите средства, материали и терени. Ден на доброволната жертва в името на децата. Добре е да се прехвърлят имоти и наследства и да се обезпечават амбициите на младите, за да се подсигурят старините на възрастните. Време е да се предава щафетата.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Работете активно по имотни и наследствени дела, които ще ви осигурят нужната база и защита за бъдещето. Направете огледи, капарирайте имот, участвайте в брокерски инициативи. Всяка крачка ще ви носи победа и ще разширява територията ви на влияние. Денят носи прозрение за бъдещето. Стимулирайте амбициите на околните. Не сечете дървета, не подсичайте свои и чужди мечти.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Денят е благоприятен за огледи на жилища, имоти и терени подходящи за бъдещия ви офис. Вложете сили и средства в нов проект. Използвайте наследствата си по предназначение. Може да намерите наематели или сами да наемете терен на ниска цена. Сега е момента да се заложат в парника и семената на новата реколта. Пазете очите. Препоръчва се диета предимно на сокове.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е благоприятен за неследствени делби, за сделки с недвижим имот и за намиране на база , на която да се развивите в бъдеще. Някой ще подсигури децата, друг ще намери мястото, където да живее в старостта. Ден на доброволната жертва, но това не значи да се отричате от всичко, което ви осигурява стабилност и личен комфорт. Родените в третата декада ще взимат болезнени решения.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес може да намерите търсеното жилище, да уредите имотна сделка и да подсигурите наследниците си с терен, на който да работят и да се развиват в бъдеще. Енергетиката е хармонична, водените преговори ще са успешни. Всеки има шанс да получи своето и да остане доволен. До вечерта силите ви отслабват. За утре не планирайте тежки и натоварващи задачи. Трудно ще се справите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Денят е благоприятен за брокерски дела, които ще ви осигурят базата за бъдещите действия и инициативи. Сега е момента да се влагат спестените средства в имоти, в които не само да се живее, но и да се работи и упражнява някаква доходна дейност. Може да очаквате и да направите отстъпки от цени на стоки и услуги. Взаимно може да се улесним, да се смирим и да си помогнем.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на заземяване. Изберете мястото, в което да се окопаете, да заживеете и да започнете нова работа. Благоприятен момент за сделка с имот и уреждане на наследства, които ще ви осигурят и нужната база за развитие на личното ви хоби. Направете нещо за себе си и за децата, работете повече за личните си цели и нужди, а не толкова за работодателите, които ви държат на минималното.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Човек се чувства най-добре на свой терен. Днес може да си осигурите такъв с изгодна покупко-продажба или уреждане на имот и наследство. Сега е момента да подсигурите за семейството си надежден пристан, в който да бъдете защитени в кризата. Не играйте хазартно и не рискувайте излишно. Спазвайте правилата и ще се похвалите с победа. Нищо важно не планирайте за утре.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

В този ден обезпечаваме бъдещето си и това на децата. Добре е за сделки с имот. Огледайте места и терени, подновете преговорите с роднини и подайте молби за делби. Движете се оптимистично и ще спечелите съюзници за работата, която предстои. Подновете преговори при по-изгодни за вас условия. Засейте семената на новата реколта и настройте мислите си на нуждите на момента.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Сузанита пусна брутален клип (18+)
 10.02.2021 14:58      
Видео
Мощeн ураган в Истанбул
 09.02.2021 20:34