Шоу

Хороскоп за днес – 13 февруари

  13.02.2021 10:04  
Хороскоп за днес – 13 февруари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 13 февруари2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. Съвпадът на Венера и Меркурий във Водолей дава стимул на хората с красив ум, а съвпадът на Луна и Нептун в Риби отключва творческото вдъхновение на хората с музикална и художествена насоченост. Край с изчаквателната политика. Ще се водят важни преговори. Бизнесът живва, а това дава стимул и на любовта.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Край с изчаквателната политика. Ще ви провокира и активизиращата с конкуренция. Настройте се на самозащита. Проучвайте места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Съвземате се след тежките моменти в предните дни и си връщате поне една загубена позиция. Денят подкрепя хората на изкуството и музиката. Някой създава своя шедьовър, а друг вече го предлага.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес попадате под фатално влияние, което може и да ви донесе късмет и придобивки в бъдеще, но на първо време всичко ще бъде изстрадано и трудно ще потръгне. Гответе се за атака, това ще бъде надеждната ви защита против напиращата конкуренция. Ден на леопарда, който е набелязал жертвите и вече се готви за скок. Постарайте се да не бъдете на мястото на удара.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. Днес не може да си пасивен и да изчакваш, защото може да ти заемат мястото. Вътрешната ви енергия достига високи нива на активност, оползотворете я, не я оставайте да се скапе в някой орган и да ви разболее. Препоръчва се интензивно физическо и умствено натоварване.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. Във въздуха витае агресия. Ден на леопарда, а той със сигурност ще ви надбяга в гонитбата за работа, сделки, любов и пари. В този ден всеки се стреми да използва и докаже силата на оръжията си.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Луната навлиза в знака на опозицята ви Рибите. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. Не приемайте безкритично и на доверие всичко, което ви казват и предлагат.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес не бива да си пасивен, да се оставяш на случайността и на чуждите намерния и амбиции. Направете от желанията си знаме, изковете от амбициите меч, с който да се наложите в битките за по-добър живот. С лекота може да убедите околните да ви съдействат и да се включат във вашата инициатива. Някой ще сътвори вдъхновено послание, музикално и художествено произведение.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Започвате деня с вдъхновение и желание за действие. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. Идват ви блестящи творчески идеи. Разгърнете личния си потенциал, атакувайте мечтаната позиция и поставете условията си. Внимавайте при работа с електроуреди. Повикайте специалист за нужните поправки и ремонти у дома.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. От една забележка може да пострадат невинните в ситуацията. Бъдете дипломатични, не засягайте болни за другите теми и не навлизайте в забранените води на личното пространство. Мислете повече за защита, а не толкова за нападение и намеса в чуждия избор.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел той вече може да е ангажиран. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да получи травма, ако не внимава. Хората на изкуството ще изпитат залпово вдъхновение.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес може да се разберете с всеки или да помогнете на близък да уреди споровете си с друг. Правите важни асоциации, които ще ви помогнат да намерите отговора и решението на това, което отдавна ви тежи. Мисленото и премисленото от доста време се оформя като художествено произведение. Концентрирайте мислите си в посоката, която може да ви даде радост и надежди.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес вътрешната ви енергия се активизира и търси поле за изява. Заемете се с творчество, работете на свой терен и със свои средства. Не се захващайте със странични ангажименти и не поемайте чужда отговорност, особено ако не сте наясно с проблема. Днес се стига далече в отношения и лични връзки, но за някой ще е трудно после да се върне и да възстанови старата позиция.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10