Шоу

Хороскоп за днес – 14 февруари

  14.02.2021 08:28  
Хороскоп за днес – 14 февруари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя  -14 февруари 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес се зарязват лозята, виното се лее, дават се обещания, които непременно трябва да се изпълнят. Провидението среща този, който има с този, който се нуждае от подкрепа. Разменят се клетви и обещания, уреждат се благотворителни инициативи. Всеки жест е от значение. Благодатен ден, в който гърнето ще си намери похлупака. Ще се срещнат бъдещи партньори в бизнеса и в любовта.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес лесно губим идентичността си при връзки с неподходящите хора. Фалшиви новини провокират ежедневието ви и може да ви скарат с партньори. Точно днес не си насрочвайте първа среща и отложете взимането на важни съвместни решения. Само там, където останат двама нещата ще са наред. Третият ще развали работата, дори и самият той да я е предложил. Не се предоверявайте.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ако имате да разрешавате съвместен приятелски или роднински спор днес е добре да обсъдите нещата с всеки поотделно. Където се съберат много хора работа няма да се свърши. Всеки дърпа чергата към себе си. Двустранните срещи ще бъдат полезни и ще оправят отношенията с трети лица. Сега е момента да организирате едноличен бизнес, а не да търсите нови партньори.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес зарязваме лозите, но не бива да си зарязвате работата. Преговаряйте с доверен съюзник, но не включвайте нови хора в екипа си. Ще се разберете за стартиране на нова фирмена дейност или съвместна инициатива и ще намерите начин заедно да излезете от тежката криза. Моментът е добър за пререгистрации на фирми, за вадене на патенти и разрешителни за работа.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Не се препоръчва работа в екип, но в този ден конкуренцията ви ще се събере, дори и виртуално и ще синхронизира действията си в посока на личната ви елиминация. Добре е да се срещнете със спонсори и покровители, но само на четири очи. Където се появи трети ще имаме чета с предател. Това, което знаят и обсъждат двама, не бива да става достояние на третият засегнат в ситуацията.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Не се включвайте в групови инициативи, в които ще се загуби личната ви идентичност и няма да има правилно разпределение на заплащане и положен труд. Тенденцията е да давате, да предоставяте повече права за разпореждане с нещо ваше на хората, към които имате слабост. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Дано спечеленото от вас да дойде във вашия джоб.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Всичко важно да се прави в ограничен кръг. Не приемайте случайни хора в екипа и средата си. Ден на Троянският кон, който сами каните и посвещавате в намеренията и амбициозните си проекти, а после плачете и съжалявате за предателствата. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не взимайте прибързани решения, особено под чужд диктат.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

В този ден някой ще се обяснява в любов, а вие ще обяснявате на някого работните си проекти и бизнес начинания в стремежа си да получите подкрепа и финансиране. Вземете решение за възобновяване на стопирани фирмени дейности. Водете само двустранни разговори. Не допускайте в средата и в работата си нови хора. Днес конкуренцията разузнава в противниковия лагер.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на фатално привличане. На приятелските и семейни сбирки ще има и провокатор. Денят не е благоприятен за дълготрайно обвързване. Някой се опитва да разбере бъдещите ви ходове и да ви изпревари в някои инициативи. Работете самостоятелно. Всеки на своето ниво може да направи личното си откритие. Венера е в съвпад с Меркурий. Ще се раждат и деца с красив ум.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на влюбените, бъдете само двама. Не се препоръчват съвместни веселби и чествания. Където се съберат повече хора ситуацията може да излезе извън контрол. Ден на фатално влияние и привличане, но и на среща с фаталната и голяма любов. На четири очи всичко ще върви добре и късметът ви ще работи. Не афиширайте връзките си в социалните мрежи, за да не зациклят.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

За един днес ще е денят на влюбените, а за друг важен момент в кариерата. Вечерта може да привлечете спонсори и да уредите работни договори. Родените във втората декада ударят с един куршум два заека, ще намерят любовта и заедно с нея и печелившия бизнес. Все пак избягвайте любовните връзки по месторабота, за да ви е мирна главата. Не се хвалете с постигнатото.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на влюбените, третият е излишен. Не допускайте намеса във връзките. Вечерта може да се съберете в отбран състав, да дискутирате и да вземете важни решения за бъдещата съвместна дейност. Не взимайте прибързани решения, но нищо не пречи да планирате, да правите огледи, да стиковате намерения и претенции с роднини. Внимавайте, ако сте сънували родителите си.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Човекът без име нарисува Левски с бутони от клавиатури
 11.02.2021 19:04      
Видео
Сузанита пусна брутален клип (18+)
 10.02.2021 14:58