Свят

Силно затруднено остава влизането в Гърция

  15.02.2021 19:37  
Силно затруднено остава влизането в Гърция

Силно затруднено остава влизането в Гърция. От 5.00 часа тази сутрин гръцките власти отново въведоха ограничение за товарни автомобили на граничните пунктове с България.

Възстановено е движението на превозни средства над 3,5 тона през граничения пункт с Гърция Кулата - Промахон. Временно обаче се ограничава движението през пункта Илинден - Екзохи за автомобили до 3,5 тона съобщиха от Пътната агенция. Причината за забраните е от гръцка страна заради лошо време и снегопочистване.

На "Капитан Петко войвода - Орменион", "Ивайловград“ и "Златоград" забраната е за всички видове автомобили. На най-натоварения граничен пункт - "Кулата" отново се образуваха километрични опашки от чакащи камиони.

Причината за забраните от гръцка страна е лошото време. Голяма част от пътната мрежа в южната ни съседка е заледена. Напълно е спряно движението по магистралата Атина - Ламия.

Заради лошото време е в сила и забрана за преминаване на товарни автомобили през граничния пункт "Гюешево" на границата с Република Северна Македония, съобщават от Гранична полиция.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10