Шоу

Алекс Петканова разбуни социалните мрежи с това еротично видео

  16.02.2021 14:52  
Алекс Петканова разбуни социалните мрежи с това еротично видео

Семейство Даниел и Алекс Петканови предизвика бурни коментари с последното качено видео. За пореден път.

Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да "зарадва" почитателите си с клипче, граничещо с откровената порнография.

В краткото видео, публикувано в TikTok, Александра танцува с дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, но в кадър всъщност се вижда доста повече от това, което според мнозина трябва да се види.

Коментарите на последователите, които са близо половин милион, в по-голямата си част са доста негативни. А някои дори питат какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите.

Семейство Даниел и Алекс Петканови предизвика бурни коментари с последното качено видео. За пореден път. Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да "зарадва" почитателите си с клипче, граничещо с откровената порнография,писа Lupa. В краткото видео, публикувано в TikTok, Александра танцува с дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, но в кадър всъщност се вижда доста повече от това, което според мнозина трябва да се види. Коментарите на последователите, които са близо половин милион, в по-голямата си част са доста негативни. А някои дори питат какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите.

Видео:

https://www.instagram.com/p/CLPaFdPnYR6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10