Шоу

Елън Дедженерис към Мария Бакалова: Аз съм твой голям фен. Ще спечелиш Оскар!

  18.02.2021 16:29  
Елън Дедженерис към Мария Бакалова: Аз съм твой голям фен. Ще спечелиш Оскар!
  youtube

Българската звезда Мария Бакалова гостува в легендарното шоу на Елън Дедженерис. Въпреки че участието ѝ беше онлайн, в официалния си профил талантливата българка написа, че това е сбъдната мечта за нея.

"Елън, ти си легенда! За мен беше сбъдната мечта да се срещна лично с човека, който е един от най-големите ми идоли! Като тийнейджър гледах шоуто ти всяка вечер! Благодаря ти за поканата, разговорът с теб беше истинско вдъхновение!", написа в социалната мрежа Мария Бакалова.

По време на разговора Елън Дедженерис я попита как се чувства като първата българска актриса с номинация за "Златен глобус" и огромен успех сред холивудската гилдия.

"Това е най-голямата ми радост. Защото дава надежда на много българи и изобщо на хората от Балканите, от Източна Европа. Те виждат, че мечтите могат да се сбъдват, че всичко това е възможно!", отговори Мария Бакалова.

Младата ни звезда получи и комплимент от самата водеща, която призна, че е неин фен.

"Поздравления за всички твои номинации. Ти си толкова смела, ролята ти изисква много импровизация, а ти си се посветила изцяло на това! Хората казват, че ще спечелиш "Оскар" за този филм", заяви Дедженерис.

Бакалова призна, че признанието, което получава след ролята си в "Борат" 2, е най-големият подарък за нея. "Затова съм толкова удовлетворена от нещата, които се случват, всичко, което искаме, е да бъдем забелязани", сподели талантливата актриса.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10