Шоу

Хороскоп за днес – 22 февруари

  22.02.2021 10:19  
Хороскоп за днес – 22 февруари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 22 февруари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес нищо не се дава даром. Енергията ви търси поле за изява. Ангажирайте се с повече работа и помогнете на колега да свърши своята. Приемайте нови поръчки и направете чаканите доставки. Днес и утре не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Луна и Плутон сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Моментът не е добър за обвързвайте с кредити и ипотеки.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

До обед мислете и действайте делово в посока на личните си амбиции и интереси, а следобед се пригответе повече да давате, да помагате, да правите жестове и да привличате приятелска подкрепа. Ако някой ви помоли за нещо непременно го свършете, без да се намесвате, да давате съвети или да коригирате нещата. Направете подарък от сърце и чакайте такъв.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед действайте амбициозно по новите задачи. Следобед помогнете на близки и приятели да постигнат напредък в дейността си. Сами ще получите стимул за действие в посока на личните отношения и любовта. Побързайте, след два дни Венера ще навлезе в нехармоничните ви Риби и може да се разминете в чувствата. До утре на обед направете жестовете, които другите очакват от вас.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

До обед може да получите важно предложение и да започнете нова дейност или работа. Бъдете активни, не оставайте енергията ви да се скапе в тялото и да ви разболее. От обед до утре на обед е добре да се занимавате с благотворителност както го разбирате. Помогнете на някой в нужда и жестовете ще ви се върнат. Може да получите и неочаквана подкрепа от познати и непознати.5

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на високите енергии и на още по-високите цели. Пасивният човек ще претърпи поражение. В такъв момент Лъвът трябва да покаже, че е царят на положението и води в играта. Търсете нови съюзници и партньори, намерете и кой да свърши работата, с която не ви се занимава. Днес животът разпределя роли и постове, поставя всеки в центъра на личния му пъзел и очаква ходовете му.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

До обед свършете важното и амбициозното за деня. Подпишете нов договор, започнете нова работа и потърсете нова пазарна ниша, в която да се внедрите. От обед до утре на обед е време за благотворителност и участие в програми за взаимопомощ. Активизират се и фондациите, може да се кандидатства и по спонсорски програми за обучение. Правете това, за което някой ви помоли.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

От днес до 24-и на обед професионалните ви дела са противопоставени на семейните. Ако едното потръгне, другото ще куца. Ще е трудно да носите две дини под една мишница. Съветът е до обед да работите здраво в професионален и бизнес план, а следобед да се погрижите за нуждите на близките и семейството. Насочете се към благотворителни инициативи до утре на обед.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Подайте документи за финансиране, опитайте да влезете в благотворителни програми и да получите нужните ви субсидии. Лесно ще ви отпуснат заеми или ще намерите близък, който да финансира проектите ви. Впрегнете семейните ресурси, започнете нова работа на базата на наследен имот. Не губете време в много дейности, концентрирайте се над това, от което ще печелите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Сутринта енергията ви търси поле за изява. Концентрирайте усилията си в преустройствени дейности. Търсете майстори, започнете ремонти и насочете енергията си във важната за вас посока. От обед до утре на обед се ориентирайте към благотворителни проекти и дейности, търсете спонсори, подкрепете инициативите на близките и децата. Нищо важно не оставайте за после.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

До 24-и на обед Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните и професионални дела и амбиции са противопоставени. Ако наблегнете на работата, изпускате контрола у дома, а ако мислите за дома правите грешки в работата, които може да ви излязат солено. Контролирайте емоциите и не се дръжте предизвикателно. От обед до утре на обед е добре да се включите в благотворителни прояви.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Активизирайте се максимално. До обед водете преговори и подпишете нови договори. След това да утре на обед е важно да подкрепите тези, с които смятате да се обвържете или да работите заедно в бъдеще. Включете се в благотворителни прояви, кандидатствайте за финансиране на личните ви проекти. Днес може да намерите подходящите хора и варианти, които да ви помогнат в кризата.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

До обед осъществете връзки с клиенти и доставчици, а следобед се опитайте да преговаряте за финансиране на личните ви идеи и проекти. Навлизаме в деня на сърцето, активизират се спонсорски организации и фондации. Търсете начин да влезете до няколко дни в защитена среда и в нов отбор или група по интереси. Не се притеснявайте,  помолете за услуга или направете нужния жест.