Шоу

Хороскоп за днес – 25 февруари

  25.02.2021 09:25  
Хороскоп за днес – 25 февруари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 25 февруари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Един от силните ви и успешни дни за месеца. Участвайте в съвместни съвещания и събрания на екипа. Може да бъдете приети в нова среда и да сключите перспективни договори. Подайте документи, рекламирайте се, търсете начин да се внедрите в средата, която ви привлича и усещате, че ще е добра за личното ви и професионално развитие. Не отклонявайте предложения.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес е важно да се задържите в групата, в която до момента сте работили или сте оглавявали. Ще се оформят лагерите в живота ви, ще видите на кого може да разчитате и на кого вече не бива да имате доверие. Не оставайте сами, споделете мъките и грижите си с близки и приятели. Тази вечер е лунатична и объркана. Не взимайте решения под въздействие на емоциите.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Венера навлиза в нехармоничните ви Риби. Любовта остава на втори план. В този ден е важно да заемете по-стабилни позиции, да се окопаете на ново място или да се издигнете на старото. Вземете активно участие в преговорите, в събранията и деловите съвещания на фирмата и усилията ви ще бъдат възнаградени. От действията ви днес зависи успешната ви кариера в бъдеще.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Там, където отивате по работа може да срещнете и любовта. Действайте активно. До края на работното време късметът ще ви следва. Ще получите изгодни оферти, може да влезете в среда на единомишленици, на хора с вашите амбиции и интереси. Идва време за важен избор, внимателно проучвайте всяка оферта.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

До 16ч. водете преговори, подписвайте нови договори, търсете финансиране и подкрепа по всички линии. Сега е момента да помогнете на тези, на които ще разчитате. Този ден ще ви свърже и обвърже с изгодно делово и лично партньорство, на което ще се опирате дълго време. Проведете събрания на екипа, влезте в нова среда, потърсете старите си спонсори, благодетели и подчинени.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Един от силните ви дни за месеца. Стиснете си ръцете с нови партньори и подпишете новите си договори. Не отклонявайте покани за делови и приятелски срещи. Във всеки разговор ще има нещо ползотворно за бъдещето. Ще получите покани и информации, които ще стабилизират живота и връзките ви. Започнатото в този ден ще донесе пари и слава и ще ви върне загубените позиции.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден за среща с бъдещи работодатели и колеги. Водете преговори с тези, с които смятате да работите в екип и по някакъв начин да затворите производствения си цикъл. Днес се събираме в групи по интереси и занимания и взаимно се допълваме в работата, която вършим. Уредете си срещи с посредници, снабдители и производители. Разменяте инвентар или попълвате някои липси.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на удари под кръста. Конкуренцията се активизира, отнема ви позиции, поръчки и съюзници или привлича старите ви партньори. Направете отстъпки, удовлетворете исканията на персонала и на тези, които ви помагат и защитават интереса. Следобед попадате в капани, правите грешен ход и избор. Вечерта е конфликтна, вървите към изневери. Ще се почувствате предадени.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес и утре действайте смело. В този ден е добре да се включите в съвместни инициативи, да влезете в нов екип, да направите отлаганите реорганизации у дома или на работното място. Кандидатствайте за нов пост и длъжност. Може да намерите по-добра работа или да ви повишат. Сега е момента да си осигурите база или инвестиция за личното хоби, което може да стане доходен бизнес.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на призив. Свири се сбор, тенденцията е да се събират единомишленици, да се създават нови екипи, сдружения и обединения на пари, дейности и ресурси. Партиите водят важни преговори и търсят съюзници. Проведете и вие отговорните си срещи, влезте в нов екип или група по интереси, обединете силите си с доверени партньори. Ден за подписване на нови договори.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Приближаващото пълнолуние в знака на опозицията ви Лъва провокира меланхолични състояния, особено ако се чувствате неразбрани и подтиснати във връзките. Обадете се на приятели, не оставайте сами и стопирайте негативните мисли. В този ден се оформят бъдещите отбори и екипи. Намерете си мястото, включете се в преговори. Сега е момента да покажете, че не сте аутсайдер.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Всичко предприето в този ден ще тръгне успешно, ще ви донесе ползи и ще отвори пред вас заключени врати. Постарайте се да влезете в нов екип, в нова делова и творческа среда. Намерете и ново място за тренировки, за развиване на странична дейност и на личното си хоби. Всяко постижение ще е от значение. Обадете се на стари приятели и покровители. Действайте екипно.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Внучката на Симеон става поп звезда
 24.02.2021 10:37      
Видео
Това видео с Меркел стана хит в мрежата
 21.02.2021 21:35