Новини

Мая Манолова слага Виктор Лилов за водач на листата в София

  25.02.2021 18:34  
Мая Манолова слага Виктор Лилов за водач на листата в София

Водач в един от столичните избирателни райони на коалицията "Изправи се! Мутри вън" ще бъде Виктор Лилов. Това съобщиха за Скандал представители от обединението. Лилов е предложен и наложен от "Отровното трио". Хората на Мая Манолова обаче били категорично против. Подредбата на тази листа в столицата е предизвикала огромен скандал и раздор в редиците на Мая Манолова и Отровното трио, казаха представителите на коалицията. Близките на Мая Манолова и самата тя били против Виктор Лилов, защото той подкрепял Истанбулската конвенция, обясниха още хора от щаба.
Припомняме, че още като Омбудсман Мая Манолова заяви, че насилието не може и не трябва да бъде толерирано и че Конвенция, която осигурява защита срещу домашното насилие и насилието, основано на пола, трябва да бъде в сила и за България, така тя подкрепи ратификацията на Истанбулската конвенция. Според Манолова, Истанбулската конвенция е важен инструмент на Съвета на Европа срещу насилието над жени и домашното насилие.

Кой е Виктор Лилов?

Виктор Лилов е музикален мениджър и издател. Той беше член на Гражданския съвет на Реформаторския блок и кандидат за евродепутат от РБ. Стана известен не само със силно либералните си политически възгледи, но и с това, че е единственият български политик, който не крие, че е гей, а открито заявява различната си сексуална ориентация. Бил е сред най-видните членове на либералната партия ДЕОС.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Внучката на Симеон става поп звезда
 24.02.2021 10:37      
Видео
Това видео с Меркел стана хит в мрежата
 21.02.2021 21:35