Шоу

Хороскоп за днес – 2 март

  02.03.2021 09:31  
Хороскоп за днес – 2 март
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 2 март 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Това може да бъде един от неблагоприятните и губещи във всяко отношение за вас дни в този месец. Днес паяците са тръгнали на лов за заблудени мухи. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Овенът е смел, но често рискува без да се замисли. Съветът е да не се обвързвате с никого за нищо, да не подписвате нови договори и да не влизате в съмнителни връзки и отношения.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят носи опасност от измами и раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола. Отнасяйте се с подозрение към всичко, което ви предлагат или съветват да опитате. Попадате в изкушаващи и обсебващи отношения, от които трудно ще се измъкнете. Не се обвързвайте с кредити точно днес и не давайте заеми. Поръчаното няма да пристигне или няма да отговаря на очакванията ви.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на мрежата. Лесно може да се оплетете в мрежи от лъжи или да изпаднете в нежелани зависимости. Не сключвайте нови договори и по възможност отложете срещи, които ви притесняват и носят опасност от заробване по един или друг начин. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Всяка ваша слабост ще бъде използвана. Но днес може да подадете на някой чашата на изкушението.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят носи кризи в отношенията, залива ни с фалшиви новини и с предателства от свои и чужди. Ограничете контактите, не споделяйте нищо в социалните мрежи, за да не станете обект на компроматна атака. Търсете подтекст във всяко обаждане. Нищо от предложеното днес не отговаря на етикети, норми и предписания. Четете дребния шрифт и по възможност нищо важно не започвайте.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес силните на деня мачкат и притискат слабите и изпадналите в зависимости. Ден на мрежата, на договорите, от които не може да избягаш, ако не платиш сметката. Препоръчва се самостоятелна работа, със свои средства и на свой терен. Така ще парирате опитите за оказване на въздействие. Нещата ще се влошат, ако си позволите да зависите от чужда работа и желания.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Съветът на деня е да работите самостоятелно, да не приемате покани за съвместна работа и живот. Неблагоприятно за сключване на брак и за делово обвързване. Със сигурност вие ще теглите хомота, ще работите извънредно и ще се грижите, без да получавате нужното внимание и признание. Отложете подписването на новите договори за следващите дни. Нищо да не се приема на доверие.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес личният ви чар работи в посока на привличане и задържане на важните за вас хора. Проблемът е, че днес връзките и отношенията са неравностойни. Един друг се гоним и оставаме неудовлетворени от постигнатото. Младото се привлича от старото и подсигуреното, а у много е принудено до остане с глупавото по различни причини. Ден на ловецът и неговата жертва.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на ловеца и неговата жертва. Няма други роли в отношенията с околните. Не се обвързвайте по никакъв повод, независимо изгодните предложения. Заложени са капани за наивници и изкушаваща стръв за лакомници. Лесно попадаме в мрежите, но някой може да направи и големият си удар в морето от наивници. Движете си нещата сами, не се ангажирайте с работа и любов на чуждо.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на мрежата. Връзките са неравностойни. Целта е да се ограби другия, да се получи наготово част от общия пай и да се използват нечии амбиции, усилия и пари за лично обогатяване. В такъв ден не се препоръчва да влизате в съюзи и да подписвате съвместни договори. Търсете уловката във всички съобщения, които получавате. Работете самостоятелно, не давайте и не взимайте заеми.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес ще бъдете подложени на масиран натиск и натоварвания. Ставате жертва и на нелоялна реклама и конкуренция. Не очаквайте подкрепа и разбиране. Ден на паяка затаен някъде в мрежата, в която всички сме вплетени. Не предприемайте важни стъпки, независимо изкушенията. Лесно се попада в капани. И вие сте на път да прецакате конкуренцията. Днес се спасяваме поединично.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Препоръката е да работите на свой терен, със свои средства и идеи. Лесно може да се изпадне в зависимости от всякакъв вид. Не давайте обещания и ограничете контактите в социалните мрежи. Плагиатите дебнат, съюзяват се със задкулисието в желанието да използват потенциала на околните. Днес си играем на котка и мишка, без да си даваме сметка за тези, които скрито манипулират играта.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес по пътя ни са заложени капани. Стъпвайте внимателно, не се доверявайте на никого и подлагайте всичко, което ви предлагат на проверка. Послушайте гласа на интуицията и ще избегнете проблемите. Планирайте за следващите два дни важните си срещи и договаряния, ако искате да успеете. Днес не ви е ден, нямате достатъчно информация или ви липсват нужните козове.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Така храната няма да залепва за тигана
 01.03.2021 14:33      
Видео
Рита Ора сподели нови кадри от България
 25.02.2021 21:21