Спорт Шоу

Топ 10 спортни облекла, които всяка жена трябва да има в гардероба си

  24.03.2021 17:06  
Топ 10 спортни облекла, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Във времената на пандемия най-носеното облекло без съмнение е спортното. Независимо дали обичате да си почивате или сте активни любители на спорта, всяка дама трябва да притежава поне един удобен анцуг Днес ще ви споделим топ 10 на спортните стоки, които трябва да присъстват в гардероба на всяка дама.
10. Най-универсалната дреха
Едва ли има човек, който да не носи тениски – те са подходящи както за дома или фитнеса, така и за разходка с приятели, а защо не и някой официален повод, стига да е комбинирана с правилните дрехи и аксесоари. Ето защо това е и номер 10 от нашата класация – дори и да не сте спортни натури, няма как да нямате поне една спортна тениска в колекцията си.
9. Суитшърт, който те обича. Суитшъртите с качулка са любимо облекло за всеки повод, може би заради усещането на сигурност, което придават. Със сигурност ви се е случвало, обличайки любим суитшърт, да се чувствате сякаш сте обвити в прегръдката на любимо същество (особено ако суитшърът не е ваш, а на любимото същество и мирише на неговия парфюм).
8. Спортни активности за начинаещи
Йогата е предпочитан вид активност не само заради факта, че е подходяща за всеки, дори за хора, които никога не са си занимавали със спорт, но и защото освен за тялото, се грижи и за здравето на ума. Един от най-комфортните видове облекло за такъв тип дейности определено са потниците с тънки презрамки, които плътно прилепват по тялото и създават усещане за лекота и комфорт по време на изпълнение на всяка асана.
7. Свобода на движенията
Разбира се, не е много приемливо да практикуваме йога само по потниче, препоръчително е да имаме и долнище, особено ако не сме вкъщи, а в зала с група. Тук правила няма, едни предпочитат къси панталонки, други клинове, но обезателно най-комфортният избор, придаващ свобода и ефирност на движенията, са широките панталони с ластик около глезена, тип шалвари.
6. Дрехата, която те прави спортист
Ясно е, че няма как да си спортист ако само седиш на дивана без да практикуваш никакъв спорт, но има едно магическо облекло, което сякаш ни кара да се чувстваме изключително активни и ни дава необходимата мотивация най-накрая да се отървем от няколкото излишни килограми. Тази магия се нарича спортен клин – пробвайте, наистина работи!
За да ни носи радост и самочувствие, спортното облекло не трябва просто да е в подходящия цвят и материя, а да изглежда красиво и добре подбрано спрямо останалата част от визията ни. А кой е най-лесният начин горнището и долнището на спортния ни екип да са в тон? Да са закупени в комплект, разбира се! На сайта на Bolf.bg ще откриете чудесни предложения за цялостната си спортна визия.
5. Щипка цвят в сивото ежедневие
Разноцветните спортни екипи определено придават настроение и дори са достатъчна мотивация да стартирате своя тренировъчен план. Любимите ни комбинации са от цветен суитшърт с цип и клин в неутрален цвят с детайл от щампата на сиутшърта.
4. Комфорт за пътешествениците
Удобството по време на движение е от значение не само във фитнеса, но и когато см ена път. Всеки себеуважаващ се турист следва да притежава поне един спортен екип, състоящ се от сутшърт с широки джобове и качулка и свободно памучно долнище с връзки за максимална свобода на движенията.
3. За любителите на колелата
Независимо дали предпочитате велосипед, ролери, или пък скейтборд, най-комфортното облекло за практикуване на спортове на колела обезателно са шортите в комбинация с тениска със свежа щампа. Само не забравяйте и предпазните наколенки, в случай, че сте начинаещи.
2. Стилни у дома
Дори и да предпочитате да си стоите вкъщи през почивните дни, пак нямате оправдание да не се сдобиете с комфортен комплект от суитшърт без качулка и памучно долнище – едва ли ще ви е удобно да прекарвате почивката си облечени в дънки.
1. Най-комфортното облекло
… без съмнение е това, което ни кара да се чувстваме най-добре. Няма значение дали носим тениска, потник, или суитшърт, клин, шорти или анцуг, важното е да ги носим с увереност!

 


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12      
Видео
Вижте гаража на бъдещето
 23.03.2021 19:53