Шоу

Хороскоп за днес – 28 март

  28.03.2021 09:05  
Хороскоп за днес – 28 март
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 28 март 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Въвеждаме лятното часово време, а за вас е време да въведете ограничителни мерки спрямо хората, които ви притесняват с работа или с други ангажименти и изисквания в почивния ден. Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. В следващите два дни ще срещате противопоставяне и натиск. Не се включвайте в чужди битки, вашите ще са ви достатъчни. Пълнолунието превъзбужда.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Агресията е повсеместна, останете си у дома. Днес всеки иска и претендира и не е склонен на компромиси. Вземете каквото ви се предлага. Ще водите тежки битки и за това, което не ви се дава, а по право ви принадлежи или ви се полага. Днес натискът е огромен, всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси и отстъпки. Пълнолунието ще напълни нечия потребителска кошница, а друг ще усети повече липси. Щадете близките си.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Битката за влияние е безкомпромисна. Днес за грешка няма прошка. Кой както може ще захапе другия. Властват огромни апетити и ограбващи инстинкти. Не давайте на нищо и на никого излишно предимство. Може да се очакват компромати и провокации целящи да ви извадят от равновесие и да напипат слабите ви места. Сега е момента да привлечете за съюзник някой изпаднал от играта, но такива съюзи ще са недълготрайни.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес е рисков и агресивен ден. До два дни ще ви въздействат неблагоприятни аспекти. Насрочете за днес сбирки на екипа и на тези, с които имате важна работа за вършене и дела за решаване. Препоръчителни са съвместните инициативи. Самостоятелните ви начинания ще срещат организиран отпор, така че е добре и вие да концентрирате и организирате силите и ресурсите, с които разполагате. Ден за преговори, за стиковка на позиции и мнения. Не слагайте силни парфюми.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Всеки за нещо претендира иска и поставя условия. Днес много хора и на много нива ще действат с агресия, сила и натиск. Очертават се сблъсъци на позиции и интереси. Нищо няма да става и да ви се дава по лесния начин. Губите време и сили в това да убеждавате някого да направи или да не направи определена крачка. Не продължавайте с натиска, за да не излезете виновни за чуждия избор. Днес скандалите са лош знак, вредят и разболяват.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е конфликтен ден, не слагайте сол в старите рани. Всеки е тръгнал с голямата кошница, напира и претендира, не се съобразява с чуждите нужди и интереси. Очертават се конфликти у дома и проблем при разпределяне на роли и задължения. Смирете амбицията, не се намесвайте в спорове и не взимайте страна в отношенията на близките и децата. В любовен план днешният ден носи кратко удоволствие, за което ще се плаща с лихвите.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Събуждаме се с провокации и конфликти. Днес и утре Луната от Везни ще сключва рискови аспекти с планетите от Овен и Козирог, но за сметка на това Марс от Близнаци ще ви помогне да се справите с проблема, да защитите позициите си на работното място и да не позволите на някой да се държи ултимативно с вас. Очертават се битки на интереси. Не очаквайте да ви оценят и направят компромис, но и вие няма да направите такъв.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Всеки е тръгнал с голямата кошница. Днес никой на никого не прави път, независимо какво декларира. Битката за кокала навлиза във върхова фаза. Податливи сме на внушения. Изневерите ще ви струват скъпо и може да засегнат тежко едва проходилия ви бизнес. Не се препоръчват интимни връзки с тези, с които имате работа за вършене и финансови въпроси за уреждане. Скандалите разболяват и вредят.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ограничете контактите, ще се действа от позиция на силата. Днес на всички нива натискаме лостовете на принудата, действаме агресивно спрямо желанията и амбициите на ближния и поставяме неизпълними условия. Действа максимата ”разделяй и владей”. За някой ще има вратичка в полето, а за друг преграда на магистралата от възможности. Обстановката се изнервя, очертават се сблъсъци на интереси и междуличностни конфликти.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на големите амбиции и апетити. Този ден обръща палачинката. Слънце, Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Амбициите ви попадат в засадата и обсадата на конкуренцията. Вървите към изневери или научавате за такива. Скандалите са лош знак и разболяват. Не навреждайте, пазете авторитета на тези, които обичате и цените. Трудно ще издържите на изкушенията, независимо дадените обещания.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Минавате при засилена конкуренция, но вие ще се справите. Ден на изкушения, на които е трудно да устоиш. Контролирайте апетитите в хапването и в пийването, за да не изпуснете любовта. Ще срещате голяма конкуренция в професионален и интимен план. Дано не сте смесили едното с другото. На пътя ви застават безкомпромисни и решени да победят на всяка цена хора. Не може да си позволите грешки, отсъствия и нестабилност.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на болезнени амбиции и страсти, на желанието да взимаш и да употребиш другите за личните си цели. Някой се опитва да бръкне в гърнето с общия мед, а друг вече яде от вашия. Не се обвързвайте с никого за нищо. Не давайте и не взимайте кредити и стойте далече от тези, които и друг път са ви използвали или вкарвали в губещи сделки и отношения. Здравето е нестабилно.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12      
Видео
Вижте гаража на бъдещето
 23.03.2021 19:53