Новини

Екшън край Пловдив: Задържаха сина на шефа на Бор Чвор

  28.03.2021 11:51  
Екшън край Пловдив: Задържаха сина на шефа на Бор Чвор
  google

Полицията арестува сина на известен пловдивски бизнесмен, съобщи "Марица" като се позовава на свои източници. В първомайски квартал "Дебър" полицаи спрели за проверка "Мерцедес". Оказало се, че зад волана е не кой да е, а Борислав Минев - син на шефа на "Бор Чвор".

Хора от Дълбок извор, където Минев живее, твърдят, че си позволявал доста своеволия, опирайки се на влиятелния бизнес на баща си и положението му в обществото.

Често пъти младежът шофирал като състезател всякакви луксозни возила с изцяло затъмнени стъкла, а с поведението си демонстрирал, че никой не може да го спре да прави каквото си иска. 

Хората от селото са сигурни, че Минев няма книжка, а продължава да кара. 

Според "Марица" книжката му е била взета преди месец от полицаите в Чирпан. При рутинна проверка на колата му, Минев отказал проба за дрога. Явно е успял да запази книжката си, благодарение на връзки и влияние. 

Като потвърждение идва решението на Административен съд-Стара Загора, с което е спряно предварителното действие на заповедта на началника на РУ-Чирпан за отнемането  на книжката до решаване на въпроса за административно наказателната му отговорност. 

Явно нямаше "тайната" да излезе наяве, ако вчера Минев не беше хванат отново. Той профучал с бясна скорост от Поповица към Първомай, управлявайки кола със затъмнени стъкла.  След като бил спрян и последвала проверка, Минев е задържан и отведен в районното, за да обясни защо книжката му е още в него. 

Младежът се държал арогантно. Ченгетата решили да го изпробват за дрога, но Минев отново не позволил. 

Припомняме, че само преди ден бе задържан синът на друг известен пловдивски бизнесмен - Ангел Батаклиев. Младежът опита да подкупи полицаи с 30 лв.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00