Новини

БСП: Няма да коментираме изборните резултати

  04.04.2021 21:10  
БСП: Няма да коментираме изборните резултати

БСП с първи реакции за резултатите от парламентарните избори.

"Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички български граждани, които излязоха и упражниха своето право на глас". Това каза председателят на Националния предизборен щаб на шартията Георги Свиленски.

"Първо искам да благодаря на всички български граждани, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, въпреки заплахите за лошо време, сняг, студ, въпреки заплахите от COVID кризата, която ще ги разболее, ако отидат да гласуват. Не се изплашиха и около над 50 % излязоха и упражниха своето право на глас. Искам да благодаря на всички участници в СИК", каза Свиленски.

Свиленски коментира и социологическите прогнози. "Поради динамиката на социологическите прогнози, екзитполовете, които се показват в момента по медиите, няма да коментираме резултатите тази вечер. Ние извършваме пълно паралелно преброяване във всички секции в страната", каза той.
"Резултатите от това паралелно преброяване ще ви бъдат предоставени веднага след като имаме всички протоколи. И се надяваме разбира се, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които след това ще обяви ЦИК. Всички коментари относно тези прогнозни екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще коментираме истински резултати", заяви още Свиленски.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09