Шоу

Мария Бакалова ще участва в трилъра Тела, тела, тела

  07.04.2021 14:46  
Мария Бакалова ще участва в трилъра Тела, тела, тела

Мария Бакалова ще се снима в трилъра "Тела, тела, тела" заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи DeadLine.

Режисьор ще е Халина Рейн. Подробности за сюжета не са известни, но запознати с проекта го описват като филм за поредица от убийства.

"Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!", написа Мария Бакалова на страницата си в Instagram.

Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

Мария Бакалова беше сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в "Борат 2", пише още сайтът. Благодарение на този шанс, който ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за Оскар за актриса в поддържаща роля, тя се превърна в "съкровище" за продуценти и режисьори.

Освен в трилъра, актрисата е избрана да участва и в комедията на Джъд Апатоу "The Bubble" (Балонът).

Мария Бакалова публикува в Instagram снимки от фотосесия за списание GQ. В придружаващата статия пише, че филмът "Борат 2" е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива на актрисата Мария Бакалова.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
3 281 дрона взеха участие в шоуто на Genesis
 08.04.2021 21:14      
Видео
Вижте запалването на автокъщата на Антониото
 08.04.2021 09:00