Шоу

Хороскоп за днес – 17 април

  17.04.2021 08:14  
Хороскоп за днес – 17 април

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 17 април 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на двойнствени връзки, на думи които ще ви се иска да върнете назад и никога да не сте ги казвали. С пълна сила действа вербалната магия. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните. Ще затрудните и вкарате в разходи и близките си. Този ден сбъдва желанията, но после е много трудно да се откажеш от тях. Ще изживеете някакво приключение. Бъдете отговорни в избора.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес клюката върши мръсната си работа. Не коментирайте чуждите тайни, за да си нямате нeприятности със своите. Пазете квитанции и бележки, ще ви потрябват. Точно днес не си подреждайте документацията и не пренастройвайте техниката, с която работите. Може да се загуби или афишира излишно поверителна информация. Счупеното е лош знак, но пожеланията се сбъдват.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес родените около 10-и юни правят рисков ход, който може да им донесе както ползи, така и негативни обрати във връзките и работата. Внимавайте какво споделяте и обсъждате. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по-добре да замълчи и да даде думата на друг. Може да бъдете подведени от конкуренцията и от тези, които сте допуснали близо до себе си.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес околната действителност реагира особено чувствително на всичко, което казваме и си пожелаваме. Няма да може да си върнете думите назад, затова бъдете отговорни и контролирайте емоциите. Пазете свои и чужди тайни. Счупеното е лош знак. Този ден сбъдва горещите ни молитви, но трябва да сме много внимателни, за да не навредим на някой друг търсейки полза за себе си.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес действате объркано. Декларирате едно, а изборът ви е съвсем друг. Така обърквате и тези, които искат да ви помогнат и подкрепят. Постарайте се да изчистите отношенията си от двусмислие и лъжи, защото до три дни ще се нуждаете от подкрепа и лоялни приятелства. Не коментирайте излишно връзките и отношенията си с околните. Конкуренцията ще се възползва от всеки гаф.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Родените в третата декада влизат в излишни разправии и сами си вгорчават живота. Не е време за споделяне и признания. Не коментирайте и чуждия избор. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Склонни сте към самозаблуди и изневери. Давате предимство на второстепенното, докато важното и същественото остава на заден план и увеличава дистанциите с близките ви хора.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е добре да започвате само такива начинания, които ще приключите до вечерта. Ще изживеете и някакво приключение, но за следващите два дни не планирайте натоварваща и тежка програма. Днес имате повече степени на свобода, но след това положението ще се затегне. Склонни сте да правите забележки и да критикувате тези, които преди са ви помогнали и подкрепили.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес проблемите ще са за тези, които говорят едно, мислят друго, а правят трето. Влизате в самозаблуди, но така заблуждавате и близките решили да ви помогнат. С такъв подход не може да се очаква адекватна реакция. Една лъжа може да стане истина. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Не си подреждайте бюрото и документацията. Може да изхвърлите нещо важно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето на родените след 10 декември. Внимавайте какво си пожелавате или избирате за друг. Не позволявайте да ви натрапват чужд избор или да ви вменяват задължения, които не са ваши. Денят дава предимство на сладкодумните, на тези които ще ви омаят с приказки и ще ви оставят да се оправяте сами с общите проблеми и задължения.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Срещите от този ден ще донесат разместване и промени в начина ви на работа и живот. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Сменете един вид труд с друг. Ден за работа в градината. Направете промените в дома, за които отдавна спорите с партньора. Днес по някакъв начин си улеснявате взаимно живота, а утре може да го вгорчите с прибързани действия. Една лъжа ще стане истина.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес сте в стабилизираща юридическа позиция. Преговаряйте с евентуални спонсори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. Ще имате покани или предложения за срещи от две страни. Не си пропилявайте шансовете. Намерете време за всичко и за всеки, който може да ви е от полза. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета и в любовта.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Родените в третата декада са в рискова позиция. Лесно пламвате за дреболии и може да развалите стара връзка. Дозирайте приказките. Днес трудно се понасят обиди, не отговаряйте първосигнално. Не коментирайте своя и чуждия начин на живот и избор. Постъпете дипломатично независимо колко сте ядосани на някого. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34