Шоу

Мария Бакалова иска да заведе майка си на наградите Оскар

  21.04.2021 19:54  
Мария Бакалова иска да заведе майка си на наградите Оскар

Тазгодишните награди Оскар определено ще се отличават от церемониите досега. Червеният килим например ще бъде доста "по-скромен", а всеки от номинираните ще може да заведе само един гост на церемонията. Ограничението се налага заради строгите мерки срещу COVID-19.

Българската актриса Мария Бакалова вече е сигурна кого иска да заведе на бляскавата церемония.

Изгряващата звезда, която е номинирана за златната статуетка за ролята на Тутар в „Борат 2“, мечтае в звездния ѝ миг до нея да е майка ѝ Румяна. Това разкрива самата Мария Бакалова, допълвайки, че преживяването няма да е пълноценно, ако до нея не бъде жената, която ѝ е дала живот.

„Трудно е, защото тя живее в България, но работим по осигуряване на виза. Като всяко дете, аз искам мама да е до мен, защото тя е моят идол. Искам да съм силна и независима жена като нея“, споделя Мария Бакалова в интервю за списание People. Мария Бакалова е първата българска актриса, номинирана за Оскар. Номинацията ѝ донесе ролята на Тутар в „Борат 2“, за която вече беше отличена с награда Изборът на критиците.

Тази година раздаването на наградите Оскар ще се проведе при различен регламент заради коронавирусната пандемия. Червен килим ще има, но присъствието край него ще е ограничено. Номинираните ще влизат в гара "Юниън стейшън" категория по категория. Изпълненията на живо в шоуто ще са от театър "Долби" в Холивуд, където беше церемонията предишните години.