Новини

Мяу-мяу-мяу: Мяукаха на Ангелкова, докато говори в парламента

  29.04.2021 18:41  
Мяу-мяу-мяу: Мяукаха на Ангелкова, докато говори в парламента

Тунингованата след министерския си мандат в туризма депутатка от ГЕРБ Николина Ангелкова предизвика театрална сцена в пленарната зала при изказването си по финалните поправки на Изборния кодекс. 

Докато тя бе на трибуната, народен избраник от лявата част на залата (предполагаемо от БСП) не спря да суфлира от място срещу нея, но не вербално, а с... мяукане. Ангелкова се опитваше да защити смесената система - и с хартиена бюлетина, и с машинен вот, но думите й бяха заглушени от мощен животински отпор. 

Наложи се колегата й от ГЕРБ Любен Дилов-син да отиде на трибуната и да помоли председателстващият да спре законотвореца с мяукането.

Така Вигенин призова всички звуци да бъдат прекратени и народните избраници да се съсредоточат върху приемането на окончателните текстове от ремонтирания Изборен кодекс.

Ангелкова предизвика тази реакция заради множеството пластични операции, на които се подложи след като излезе от изпълнителната власт, а визията й сега доста напомня на популярната "котешка", включително с повдигнатите и извити клепачи.


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Крокодил нахлу на тренировката на канадски клуб
 29.04.2021 20:45      
Видео
Димитър Рачков - Вайръл
 26.04.2021 13:11