Новини

Скандално! Бизнесмен натъпка като сардини гостите в хотела си по време на пандемия (СНИМКИ)

  03.05.2021 20:10  
Скандално! Бизнесмен натъпка като сардини гостите в хотела си по време на пандемия (СНИМКИ)

Скандално погазване на противоепидемичните мерки в петзвезден хотел в Банско показа журналистка във фейсбук страницата си. Става въпрос за луксозния "Лъки" апартхотел, който е собственост на бизнесмена и шеф на Асоциацията по рециклиране Борислав Малинов.

Ивета Чернева публикува скандални снимки от собственото си посещение на иначе помпозната почивна станция, от които се вижда, че трите "Д" (дистанция, дезинфекция и дисциплина изобщо не се спазват.

Посетителите в спа центъра и басейна са легнали кърпа до кърпа, маски не поставят нито клиентите, нито персонала, а пръскането с препарати става само в определени часове, а не както е по разпоредбите - след всяка смяна на шезлонга.

В заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов изрично пише, че посещенията в самостоятелните и прилежащите към места за настаняване балнеолечебни (медикъл СПА) центрове, СПА центрове, уелнес центрове и таласотерапевтични центрове се допуска при използване на не повече от 50% от капацитета им. Това обаче и с просто око не се спазва във въпросния хотел.

Нещо повече, журналистката се е опитала да се свърже със собственика на сградата, но е била грубо отпратена от негови служители./Лупа


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09