Новини

Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради разкритията в Комисията по ревизия

  08.05.2021 09:34  
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради разкритията в Комисията по ревизия

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова в предаването „Тази събота“ по bTV.

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.

По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.

Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.


Анкета

Как трябва да реагираме на искането на Русия НАТО да се изтегли от България?


Резултати
Видео
Йордански депутати се сбиха на заседание на парламента
 30.12.2021 20:21      
Видео
Пенсионер с Ferrari влетя в мола
 28.12.2021 20:15