Новини

Двама лидери на партията на Слави Трифонов аут от ръководните постове

  16.05.2021 19:07  
Двама лидери на партията на Слави Трифонов аут от ръководните постове

Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, съобщи struma.bg.

След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и мястото му зае Снежанка Райчова Траянска, счетоводител и вещо лице в Окръжен и Административен съд в Кюстендил, за което „Струма” писа, с ръководния пост в партията се раздели и общинският лидер в Дупница Николай Златарски. Той подаде оставка веднага след изборите на 4 април. Златарски беше на косъм да влезе в 45-ото народно събрание.

До последно намеренията за първите двама в листата на „Има такъв народ” в 10 МИР – Кюстендил бяха да влязат като депутати от столицата. Водачът на листата обаче Виктория Василева изигра лоша шега на Златарски. Както “Струма” писа, тя подаде молба в НС за депутат от 25-и столичен район, но я изтегли в последния момент и влезе в НС от 10 МИР – Кюстендил, което отряза пътя на Златарски към парламента.

Вчера на мястото му като общински координатор в Дупница е избран стоматологът д-р Здравко Данаилов, потомствен лекар. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически обвързан.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33